BOBBI BROWN... COMING SOON!

maandag, december 12, 2011

Heel wat befaamde cosmeticamerken die tot voor kort enkel in het buitenland verkrijgbaar waren hebben de laatste jaren hun weg naar België gevonden. Een merk waar we met z'n allen nog op zaten te wachten is Bobbi Brown. Niet voor lang meer want aanstaande vrijdag - heel binnenkort dus - opent de eerste Bobbi Brown Studio in Brussel!

Bobbi Brown raakte zo'n twintig jaar geleden vooral bekend om haar tijdloze make-up omwille van haar simpele filosofie en met de lancering van de collectie lippenstiften die later op een groot succes konden rekenen.
Het merk kent ondertussen zo'n groot succes dat ook een winkel in België niet langer kon uitblijven. Vanaf vrijdag 16 december 2011 kan je in Brussel terecht voor de allereerste Bobbi Brown Studio in België, die zich naast Cosmeticary zal bevinden.
Naast het volledige assortiment make-up, huidverzorgingsproducten en kwasten, kan je er ook terecht voor een persoonlijk make-upadvies door een van de Bobbi Brown visagisten!

Goed om weten: Bobbi Brown organiseert ook persoonlijke make-up lessons, zodat je ook thuis aan de slag kan!


(Sfeerbeelden Bobbi Brown persevent)


BOBBI BROWN Studio
Rue A. Orts 11A (A. Dansaertstraat)
1000 Brussel

Vanaf 16 december 2011!
3 reacties

  1. Tis slecht voor de portemonnee maar terzelfdertijd heel goed nieuws :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik loop hier iedere ochtend en avond aan voorbij op weg naar het werk. Cosmeticary alleen was al gevaarlijk, maar nu wordt het ronduit dodelijk voor mijn portefeuille!

    BeantwoordenVerwijderen