NOTD: DEBORAH Shine Tech N°29 'Red Passion'

vrijdag, november 11, 2011

Begin deze week liet ik jullie al kennismaken met enkele nieuwe producten uit de Romance Remix collectie van Deborah Milano, check hier nog eens het artikel.

Vandaag krijgen jullie het Shine Tech nagellakje in N°29 Red Passion op mijn nagels te zien, want als echte nagellakfan wil ik die dingen altijd als eerst uitproberen!

Ik was vooral heel erg onder de indruk van het brede kwastje waarmee je heel makkelijk en snel kan lakken.De Shine Tech nagellakjes zijn verrijkt met ceramische nanopartikels die voor een extreem glad en glanzend oppervlak zorgen en dat is hier op de foto heel goed te zien. Op die manier komt de prachtige rode kleur mooi tot zijn recht!

Wanneer je over het nageloppervlak wrijft, merk je ook hoe glad deze aanvoelt. De glans, die is duidelijk aanwezig en blijft ook enkele dagen mooi! Dit zijn trouwens twee laagjes, zónder topcoat!

De formule van de Shine Tech lakjes is vrij dun en geeft een semi-transparant resultaat. Hierdoor krijg je bij de eerste laag een niet zo egaal resultaat maar bij een tweede laag is daar zo goed als niets meer van te merken.

Wel even opletten om de lak tussen de twee lagen goed te laten drogen!
De droogtijd is eerder aan de trage kant, maar eenmaal het lakje droog is kan hij gerust tegen een stootje en blijft hij 2-3 dagen mooi!
De Shine Tech nagellakjes uit de Romance Remix collectie zijn vanaf 15 november 2011 verkrijgbaar bij iU en Inno (Antwerpen, Brussel Nieuwstraat en Louiza, Luik en Mechelen).

Prijs: 6,99 euro8 reacties