MAX FACTOR: Liquid Effect Pencils

donderdag, november 10, 2011


Sinds kort ligt er weer een leuke nieuwigheid van Max Factor in de winkels.
Liquid Effect Pencil, een handig eyelinerpotloodje die de eenvoudige applicatie van een oogpotlood en het lang houdende effect van een vloeibare eyeliner combineert.

Een neutrale kleur of liever iets meer glamour? Deze potloodjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die je makkelijk kan afstemmen op je andere oogmake-up en eindeloos kan combineren.De zachte samenstelling van de potloodjes maakt dat je ze op verschillende manieren gebruiken, van een fijn strak lijntje tot meer uitgesproken en opvallende lijn.


Leuk detail:

Achteraan de potloodjes zit een gummetje waarmee je het lijntje kan vervagen. Ideaal voor een smokey eye!

Mijn mening?

De Liquid Effect Pencils zijn heel handig in gebruik en een prima alternatief voor wie niet zo goed overweg kan met vloeibare eyeliner. Ook al zijn de potloodjes niet waterproof, ik vond dat ze relatief lang op hun plaats bleven zitten zonder vervagen.

Het gummetje achteraan het potlood is misschien wel handig om lijntjes te vervagen, maar ik vond het vrij hard. Een zachte handeling is dus zeker aangewezen!

Over de kleurtjes niets dan lof! Die zijn echt mooi!
Ze zijn voldoende gepigmenteerd en geven een egale kleur af. Uitzondering hierop is de kleur Violet Voltage (tweede kleur op de foto), die een beetje stroef aanvoelde.

Mijn favoriet? Lilac Flame, een prachtige mauve kleur met mooie weerschijn.
De kleuren (v.l.n.r.):
Lilac Flame, Violet Voltage, Silver Spark, Brown Blaze, Black Fire

Welk kleurtje gaan jullie halen?

De Liquid Effect Pencils zijn verkrijgbaar bij Kruidvat
Prijs: 10,99 euro
6 reacties