DEBORAH Milano: Romance Remix Collection 2011

maandag, november 07, 2011Voor de fall/winterlook 2011 liet het Italiaanse cosmeticahuis Deborah Milano zich inspireren door de klassieke elegantie en schoonheid van de jaren '50. Denk maar aan luxueuze stoffen zoals fluweel in prachtig dieprood of schitterend emerald groen.

Romance Remix is dan ook een prachtige collectie waarin de trendy en elegante vrouw zeker haar gading zal vinden!


De producten:SHINE TECH NAIL ENAMEL
Glamoureuze nagels met een extreme hooglans liggen voortaan binnen ieders handbereik. De unieke formule met ceramische nanopartikels zorgt voor een egaal resultaat en superieure glans!
Verkrijgbaar in 2 kleuren: '15 Plum' en '29 Red Passion' (op de foto).  
Prijs: 6,99 euro

24ORE VELVET EYE SHADOW

Ook de ogen mogen het komende seizoen schitteren! De satijnzachte oogschaduw 24Ore Velvet Eye Shadow is verkrijgbaar in 3 winterse tinten '02 Beige', '06 Brown' en '22 Green Bocade' (op de foto).
Prijs: 8,95 euro


MILANO RED LIPSTICK

De allernieuwste telg binnen het assortiment lipstick is de Milano Red Lipstick. Een uiterst comfortabele formule die de lippen hydrateert, voedt en bescherming biedt tegen schadelijke zonnestralen.

De lipstick ziet er dankzij de mooie gravering niet alleen heel luxueus uit, hij voelt ook ongelooflijk zacht op de lippen. Bevat naast een SPF15 een gladmakend en egaliserend bestanddeel die de lippen 10 uur lang hydrateert.

Verkrijgbaar in 3 opvallende en trendy kleuren '08 Fuchsia Bolero', '13 The Red Dress' en '11 Orange Brocade' (op de foto).
Prijs: 9,50 euro

Wat vinden jullie van deze collectie? Zit er iets bij wat jullie leuk vinden?


De Romance Remix collectie is vanaf 15 november 2011 verkrijgbaar bij iU en Inno (Antwerpen, Brussel Nieuwstraat en Louiza, Luik en Mechelen).4 reacties