YVES SAINT LAURENT Eyeliner Effet Faux Cils 'Sea Black'

vrijdag, oktober 14, 2011


Wie houdt van donkere make-up met een beetje drama moet dit seizoen zeker eens een kijkje nemen bij Yves Saint Laurent's collectie 'The New Blacks'.

Een make-upcollectie die helemaal in het teken staat van zwart. Niet één zwart, maar verschillende zwarte tinten met een subtiele kleur.THE NEW BLACKS - COLLECTIE

Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking
Na de populaire mascara Volume Effet Faux Cils komt YSL nu met een Shocking-versie. Een nieuw borsteltje met exclusieve vorm en unieke formule die de wimpers onmiddellijk voller maakt en mooi doet krullen.N°1 - Deep Black
N°2 - Ashy Black
N°3 - Bronze Black
N°4 - Sea Black
N°5 - Cherry Black
N°6 - Jade Black

Prijs: 30 euroNaast de nieuwe mascara Volume Effet Faux Cils Shocking, bestaat de collectie ook nog uit een eyeliner in stiftvorm, een eyeliner in crèmevorm en drie nagellakjes.

Ik testte voor jullie de Eyeliner Effet Faux Cils in de kleur N°4 'Sea Black', een donkerblauwe eyeliner in crèmevorm. Opvallend aan deze kleur is de subtiele shimmer die erin verwerkt zit, echt heel mooi!

De textuur van deze eyeliner doet mij een beetje denken aan de fluidline van MAC en de gel eyeliner van Bobbi Brown, prima spul dus! Aanbrengen doe je met de speciale eyelinerkwast van YSL dat apart te koop is, al kan de eyeliner in principe met elk fijn kwastje worden aangebracht.Naast dit prachtige 'Sea Black' zijn er ook nog vijf andere kleurtjes verkrijgbaar, allen met een subtiele weerschijn.

N°1 - Deep Black
N°2 - Ashy Black
N°3 - Bronze Black
N°4 - Sea Black
N°5 - Cherry Black
N°6 - Jade Black

Alhoewel ik niet meteen stond te springen om blauw te gebruiken bij mijn bruingroene ogen vind ik 'Sea Black' eigenlijk niet misstaan. Het is zeker geen felblauw maar eerder paarsblauw, en de subtiele weerschijn maakt hem zoveel leuker!

Qua houdbaarheid scoort deze eyeliner zeker goede punten want op het einde van de dag was de kleur nog mooi te bespeuren!


Eyeliner Effet Cils 'Sea Black' is verkrijgbaar bij de parfumerie
Prijs: 28,50 euro


Eyeliner Brush
Prijs: 16,50 euro

4 reacties