YVES SAINT LAURENT Autumn/Fall 2011 - Fleur de Minuit + swatch

woensdag, oktober 05, 2011


De bijzonder artistieke en creatieve Lloyd Simmonds, die zich sinds juni 2010 International Make-up Artist bij Yves Saint Laurent mag noemen, slaagde er ook dit seizoen in ons te betoveren met de kleurrijke collectie Fleur de Minuit.

Lloyd Simmonds, die al zijn hele leven wordt gestuurd door passie en poëzie, heeft zich eigenlijk altijd al geïnteresseerd in de magie van kleur en schoonheid. Beetje bij beetje gebruikte hij zijn passie voor tekenen ook op het gezicht.
Volgens Lloyd Simmonds maken kleuren deel uit van het leven. Kleur staat voor de kracht van het leven, de kracht van de creativiteit, de dans, het toneel, de beweging. Allemaal dimensies die fundamenteel zijn verbonden met licht en kleur. en net datgene zien we in zijn make-upcreaties terug.Ik kreeg de oogshaduw 'Ombre Solo' in de kleur N°18 (Violet Pénombre) toegestuurd, een prachtige dieppaarse kleur die de ogen omtoveren tot mysterieuze smokey eyes.

Zoals alle verpakkingen van Yves Saint Laurent ziet ook dit oogschaduwdoosje eruit als een juweeltje! Helemaal leuk wordt het als je het doosje opent want binnenin is er plaats voor twee handige instrumentjes, een sponsapplicator én een oogschaduwkwastje.Beide applicators mogen dan wel mini zijn, ze zijn best goed voor onderweg vind ik. Zeker het kwastje!

Door de sponsapplicator te gebruiken krijg je een intense diepe paarse kleur. Hou je het liever zacht, dan breng je de kleur aan met het kwastje (swatch op de foto). Dit geeft meteen een natuurlijker effect, beetje fumé.


De collectie Fleur de Minuit van Yves Saint Laurent ligt dan wel al een tijdje in de winkels, maar met een beetje geluk kan je zeker nog enkele producten scoren!

'Ombre Solo' N° 18 - Violet Pénombre
Prijs: 27,89 euro


(Verkrijgbaar bij de parfumerie)
4 reacties

 1. Ik vind paars echt een prachtige oogschaduwkleur ! Deze is geen uitzondering

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, alleen spijtig van de prijs.. 27€ voor een oogschaduw vind ik toch nogal veel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kleur en die verpakking is zooo luxueus, love it. Wel een beetje aan de prijzige kant maar ach, af en toe moet het kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super mooi, wel hoge prijs maar moet wel eens kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen