MAYBELLINE Master Liners

woensdag, oktober 19, 2011

Eyeliners zijn de laatste tijd bijzonder populair! Je vindt ze dan ook in allerlei kleuren en texturen. Nieuw bij Maybelline zijn deze twee eyeliners, Master Precise Liquid Eyeliner en Master Drama Khol Liner.

Master Precise Liquid Eyeliner
Een eyeliner met uiterst fijne punt (0,4 mm) die zorgt voor de meest precieze lijn ooit. De koolzwarte pigmenten zorgen voor een diepe intense kleur met een glanzende finish.Ik vind dit een heel handig stiftje! De soepele vilten punt en de vloeibare formule zorgen voor een vlekkeloos lijntje die je zowel ultrafijn als iets meer uitgesproken kan maken.

Enig minpuntje dat ik misschien kan bedenken is dat deze eyeliner niet waterproof is én dat hij enkel in het zwart verkrijgbaar is. Ben je echter op zoek naar een intense zwarte eyeliner dan is deze zeker een aanrader!
Master Drama Khol Liner
Voor wie houdt van een meer dramatische look is er de khol liner, een kholpotlood extreem rijk aan intense minerale pigmenten voor een intens kleureffect! Dankzij de soepele formule met crèmetechnologie glijdt het potlood soepel over de huid en blijft het liefst 16 uur lang zitten!


Het potlood glijdt inderdaad heel zacht over de huid en blijft ook mooi zitten dankzij de formule die 100% waterproof is! Voor een zachter resultaat kan je het potlood makkelijk vervagen met een kwastje.
(Master Precise Liquid Eyeliner bovenaan, Master Drama Khol Liner onderaan)MAYBELLINE Master Liners zijn te koop bij de drogisterij


Master Precise Liquid Liner 'Black'
Prijs: 10,99 euro

Master Drama Khol Liner 'Ultra Black'
Prijs: 7,99 euro8 reacties

 1. Ze zien er alvast goed uit ! Heb ze nog niet geprobeerd en eigenlijk nog niet gezien in de winkel ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. niet waterproof.. zal ze dus nooit kopen .. heb te vettige oogleden x.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Elisa: Het kholpotloodje is 100% waterproof, de eyelinerstift helaas niet. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zien er supergoed uit..hoop ze binnenkort in de winkel te zien want heb ze nog niet zien liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zeker benieuwd! vooral naar het pennetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben wel benieuwd naar het gewone oogpotlood

  BeantwoordenVerwijderen