REVLON 60's Modern Mix Up

maandag, september 19, 2011De nieuwe make-upcollecties voor de herfst/winter doen stilaan hun intrede. Bij Revlon is het dit seizoen de Amerikaanse actrice Jessica Biel die de show mag stelen. Zij is het gezicht voor de collectie 60's Modern Mix Up, een collectie waarin grijze, roze en mauve tinten centraal staan.Naast de Luxurious Color Eyeliner, Quad Eyeshadow palettes, Colorstay Ultimate Liquid Lipstick en de Colorburst Lipgloss die in deze collectie zijn uitgebracht, brengt Revlon ook een nieuwe mascara en 3 nieuwe kleurtjes nagellak uit.

CustomEyes Mascara
Dankzij het unieke draaisysteem laat deze mascara je toe om verschillende ooglooks te creëren. Perfect gedefiniëerde wimpers in een handomdraai of meer volumineuze wimpers, deze mascara kan het allemaal!Ook de nagels kregen voor deze winterlook een passend kleurtje. Voor de durvers is er 'Blackest Black', dé trend voor de winter trouwens!


'Plum Night' een prachtige paarse, diepe kleur!En niet te vergeten: 'Smokey Canvas', een prachtig lichtgrijs lakje met een beige ondertoon (ook wel greige genoemd).


De lakjes 'Plum Night' en 'Smokey Canvas' komen bij mij alvast op mijn wishlist te staan, daar bestaat geen twijfel over! En bij jullie?CustomEyes Mascara (verkrijgbaar vanaf midden oktober 2011)
Prijs: 10,95 euro

Nail Enamel (verkrijgbaar vanaf midden november 2011)
Prijs: 8,95 euro

5 reacties