ROGER & GALLET: HUILE SUBLIME BOIS D'ORANGE

woensdag, september 07, 2011


Voor wie net als ik, maar niet genoeg kan krijgen van de betoverende geur van Bois d'Orange van Roger & Gallet, is er na de Crème Sublime nu ook de Huile Sublime!

Huile Sublime Bois d'Orange is een heerlijk geparfumeerde droge olie die je voor heel wat doeleinden kan gebruiken. Zo kan je de droge olie gebruiken om zowel je haar als huid te voeden en te beschermen.


Dankzij de cocktail van 6 plantaardige oliën die de huid verzachten en voeden, en vitamine E die de huid hydrateert, laat de niet-vette formule een satijnzacht laagje na op de huid.
Een droge olie die je op zowel gezicht, lichaam als haar kan gebruiken? Klinkt super, en dat is het ook! Op het gezicht heb ik de olie nog niet gebruikt, maar voor het lichaam en het haar werkt de Huile Sublime bij mij alvast super!Hier zien jullie de fijne textuur op de hand...


En hier is te zien hoe mooi de olie in de huid trekt!

Aanbrengen gaat heel makkelijk dankzij de handige verstuiver waarmee je de droge olie heel precies kan doseren. Bovendien is de droge olie heel fijn van textuur waardoor ze vrijwel onmiddellijk in de huid trekt!

Check de prachtige tekening op de achterkant van het flesje!ROGER & GALLET Huile Sublime Bois d'Orange
Prijs: 24,95 euro (100 ml)
4 reacties

  1. Klinkt heerlijk ! Mooie verpakking ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt héérlijk! Dat is dezelfde geur als de handcrème hé? Die ruikt zo lekker!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Marijke: Ja klopt, de olie heeft dezelfde lekkere geur als de handcrème! :D

    BeantwoordenVerwijderen