REDKEN For Men: Loose Ends + Dishevel

maandag, september 26, 2011REDKEN For Men lanceert twee nieuwigheden binnen het stylinggamma, aangepast aan de actieve levensstijl van de moderne man.

STYLE THAT MOVES

LOOSE ENDS LIQUID POMADE
Een vloeibare textuur die halflang tot lang haar een flexibele beweging en natuurlijke finish geeft. Het haar krijgt meer textuur zonder verlies aan glans.GEBRUIKSTIPS:

Voor alle haartypes:
Breng Loose Ends Liquid Pomade aan op handdoekdroog haar, gevolgd door een kleine hoeveelheid Shine Form Defining Wax op de lengten. Draai het haar in model.

Voor normaal tot dik haar:
Emulgeer een kleine hoeveelheid Dishevel Fiber Cream en Loose Ends Liquid Pomade in de handpalmen en werk ze door het droge haar.

Voor fijn tot normaal haar:
Meng de Grip Tight Holding Gel en de Loose Ends Liquid Pomade in de handpallmen en kam het mengsel met de vingertoppen door het vochtige haar om lokken te vormen.


STYLE THAT KEEPS IT CASUAL

DISHEVEL FIBER CREAM
Met deze unieke fiber formule krijgt het haar moeiteloos vorm en textuur. Het haar ziet en voelt dikker aan en krijgt een natuurlijke glans.
GEBRUIKSTIPS:

Voor kort haar:
Breng aan met de vingertoppen op de punten van droog of vochtig haar en kneed het haar om de lokken te scheiden.

Voor halflang tot lang haar:
Breng aan op droog of vochtig haar van de lengten naar de haarinzet.

Voor dik golvend haar:
Breng aan op droog of vochtig haar. Laat het aan de lucht drogen of brush het om een kroesvrij effect te krijgen.

Voor een stevige fixatie:
Meng de Grip Tight Holding Gel en Dishevel in de handen en breng het mengsel op handdoekdroog haar aan. Kam het haar in de gewenste vorm en laat het aan de lucht drogen.

Voor een soepele fixatie:
Breng de Get Groomed Finished Cream aan op vochtig haar en laat het aan de lucht drogen of brush het. Breng een kleine hoeveelheid Dishevel op het droge haar aan en breng het in model.
REDKEN For Men is uitsluitend verkrijgbaar bij de Redken-kapper.

Loose Ends liquid pomade
Prijs: 19,30 euro (150 ml)

Dishevel fiber cream
Prijs: 19,30 euro (100 ml)1 reacties