Givenchy: Je Veux La Lune - Fall 2011

donderdag, september 08, 2011

Vorige week was ik uitgenodigd bij Givenchy, Fendi en Kenzo om er kennis te maken met de nieuwste producten op gebied van make-up en parfum. Heel wat nieuwigheden die ik maar al te graag met jullie wil delen.

Vandaag krijgen jullie de make-upcollectie voor de komende herfst, Je Veux La Lune te zien. Een prachtige collectie waarbij Givenchy zich liet inspireren door de maan als goddin en dat is ook duidelijk te zien aan de oogschaduwpaletjes Les Ombres De La Lune.

Deze multifunctionele paletjes kunnen op de oogleden worden gebruikt maar ook op het gezicht, als highlighter.


Nieuw in deze collectie is ook Prisme Blush Glow in de kleur 'Lune Rosée 41'. In het doosje ziet de kleur er misschien fel uit maar eenmaal aangebracht tovert deze blush een heel mooi en transparant blosje op de wangen!

Om de ogen in stijl te omlijnen bracht Givenchy Magic Khôl uit, een oogpotlood in een nieuwe prachtige, blauwzwarte kleur dat trouwens deel zal uitmaken van de vaste collectie.

Hier zien jullie een swatch van het oogschaduwpalet Les Ombres De La Lune in 'Lune Mystérieuse' (links) en het Magic Khôl oogpotlood (rechts).
Voor de lippen zien we komende herfst donkerrode lippenstift en ook twee nieuwe kleurtjes lipgloss. Sensuele rode lippen krijg je met Gloss Interdit in de kleur 'Lune Carmin' of Gelée d'Interdit in 'Lune Argentée'.
Gloss Interdit 'Lune Carmin'


Gelée d'Interdit 'Lune Argentée'


Nog een nieuw product, en stiekem ook wel datgene waar ik het meest benieuwd naar ben, is de Mister Lash Booster. Een verzorgend en versterkend serum die de wimpers en wenkbrauwen voedt, daar ben ik superbenieuwd naar! Je kan het serum gebruiken als primer onder je mascara maar evengoed als verzorging 's nachts.
Het unieke masserende borsteltje!

Ook de gekende Phenomen'Eyes mascara krijgt voor de nieuwe herfstcollectie een nieuwe variant, de Phenomen'Eyes Paillettes. Dezelfde fijne formule maar met een schitterende shimmer in verwerkt! Staat trouwens prachtig bovenop een zwarte mascara! Verkrijgbaar in drie kleuren.


'Plum Sparkle'
'Black Sparkle'
'Gold Sparkle'
Om alle make-up moeiteloos en toch zachtjes te verwijderen, ontwikkelde Givenchy Clean To Sublime. Een zachte reiniger die elk spoortje make-up verwijdert zonder het huidevenwicht te verstoren. Geschikt voor elk huidtype.


Wat vinden jullie van de producten?Givenchy 'Je Veux La Lune' herfstcollectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de parfumerie.
3 reacties

  1. Oooh, die lash booster zou ik graag ens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Eva,
    het is alweer even geleden dat ik je blog las, een beetje inhalen dus. Ik ben tijdens mijn stage ook naar de voorstelling van je veux la lune geweest in Parijs. De lipstick en gloss vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen