DECLÉOR Life Radiance

woensdag, september 14, 2011Foto's zoals deze, daar word ik vrolijk van! En laat dat nu net hetgene zijn wat ik op dit moment goed kan gebruiken.

Stress, vermoeidheid en invloeden van buitenaf... Het zijn allemaal zaken die jammer genoeg hun sporen op het gezicht nalaten. De huid wordt dof, futloos en ziet er vermoeid uit.

Om jezelf én ook je huid eens lekker te verwennen ontwikkelde Decléor Life Radiance, een vernieuwde lijn op basis van essentiële oliën uit Madagascar en de Filippijnen, gecombineerd met diepwerkende plantenextracten uit Peru.

De eerste stap om je huid te verwennen is een gezichtsscrub. Gommage double éclat is een ware schoonheidsbehandeling die de dode huidcellen op een zachte manier verwijdert en de microcirculatie stimuleert.
Om een doffe, vermoeide huid van een nieuwe vitale uitstraling te voorzien, creëert Decléor Crème double éclat. Deze innovatieve crème-gel met de essentiële olie van Elemi verhoogt de weerstand van de huid en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf terwijl de essentiële olie van Saro de huid reinigt, zuivert en het natuurlijke afweersysteem stimuleert.

De speciale 'dubbele' pompflacon zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten in de gel pas op het laatste moment met de de diepwerkende plantenextracten worden gemengd. Op die manier krijgt uw huid een duurzame egale en glanzende huid!


Naast deze twee nieuwe producten bevat het Decléor Life Radiance gamma ook nog Source d'Éclat Cure Poudre d'énergie J-10, een glanskuur op basis van essentiële oliën, fruitextracten en vitamine C die de huid doet stralen en een frisse uitstraling geeft, en Source d'Éclat Masque peel-off réveil de teint, een glansmasker voor een direct vernieuwend en hydraterend effect.


De producten uit het Decléor Life Radiance gamma zijn verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten, schoonheidsinstituten en spa's.- Gommage double éclat: 28 euro (50 ml)
- Crème double éclat: 56 euro  (30 ml)   
- Cure Poudre d'énergie J-10: 29 euro (10 ml)
- Masque peel-off réveil de teint: 34,50 euro (50 ml)
5 reacties

 1. Mooie foto's, ik krijg zin om het uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh klinkt interessant ! Ik hou wel van zulke producten, yay for glowy skin !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg goed, maar voor mij wat te duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was vroeger erg skeptisch tov decleor, darphin, enz
  Maar nu ik darphin enorm goed vind met doe gezichtsolie, wil ik decleor ook eens testen precies :)
  Pompflacons zijn veel beter dan potjes ivm hygiëne en houdbaarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt allemaal erg goed! Ik word steeds benieuwder naar Decleor!

  BeantwoordenVerwijderen