ROGER & GALLET: CRÈME SUBLIME BOIS D'ORANGE

maandag, augustus 22, 2011


Net als ons gezicht staan onze handen vaak bloot aan agressies van buitenaf.
Koude, wind, hard water of plotse temperatuurschommelingen tasten de hydrolipidenfilm aan. De huid wordt droog, schraal en voelt trekkerig aan.

Van grote temperatuurverschillen hebben we nog niet echt last gehad maar door de drukte van afgelopen dagen werden niet alleen mijn handen, maar ook mijn nagelriemen een beetje verwaarloosd.

Gelukkig komt Roger & Gallet met een handige oplossing, Créme Sublime Bois d'Orange! Een gloednieuw product dat zowel handen als nagels voedt, beschermt en mooier maakt. Dankzij een matterend bestanddeel voelt de huid streelzacht zonder vettig of kleverig aan te voelen.


Kostbare ingrediënten:

- pure koudgeperste arganolie voedt de huid
- teunisbloemolie herstelt de hydrolipidenfilm
- D-panthenol herstelt en beschermt de huidZoals jullie hier kunnen zien hebben mijn nagelriemen dringend nood aan extra verzorging! Dankzij de uitgekiende textuur (olie-in-water emulsie) die tegelijk rijk is én snel in de huid dringt, brengt Crème Sublime Bois d'Orange comfort en verlichting in een handomdraai.


Voor een optimaal resultaat breng je de Crème Sublime Bois d'Orange elke ochtend masserend op de handen en nagels aan. De handige tube laat je ook toe om onderweg je handen en nagels te laten genieten van deze weldadige crème.Resultaat: gezondere nagels!


Pluspunten:
- hydrateert, voedt en beschermt
- handige tube
- heerlijke geur
- niet vettig of kleverig
- bevat SPF 15

Minpunten:
- geen gevonden


Conclusie:
Mijn handen en nagels zien er niet alleen een stuk beter uit, ze voelen ook zacht en gehydrateerd aan. De fijne textuur en heerlijke geur maken van Crème Sublime Bois d'Orange echt een aangenaam product. Een aanrader!Crème Sublime Bois d'Orange is vanaf 15 september 2011 verkrijgbaar bij de apotheek.
Prijs: 9,90 euro (75 ml)


6 reacties

 1. Die staat al op mijn verlanglijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nadat je het had opgesmeert zag het er al gelijk beter uit, lijkt me een fijn product..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu ja, elke creme die je aanbrengt op droge huid geeft tijdelijk de illusie van 'betere' huid.

  Hoe goed is het bestand tegen handen wassen? Hoe lang voordat het volledig ingetrokken is, of moet je de overschot afvegen aan een handdoek of broek?
  Hoe sterk is de geur en hoe lang blijft deze bij? Vond hun parfums nogal zwaar dus als dit ook zo is..
  SPF 15 klinkt leuk maar je moet tonnen product gebruiken om dat te halen.. je tube zou direct leeg zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Phil: Ik vind de textuur absoluut niet vettig (matterend bestanddeel) en trekt zeker snel in! De geur vind ik persoonlijk heel aangenaam (sinaasappel) maar zeker niet overheersend. Net als bij elke andere handcrème breng ik na het handenwassen steeds een nieuw laagje aan. ;)

  BeantwoordenVerwijderen