Sampar Beauty Hunt!

woensdag, juli 06, 2011Enkele dagen geleden was ik samen met enkele andere bloggers uitgenodigd voor de SAMPAR Beauty Hunt. Een gezellige namiddag beautyhunting waar shopping, cultuur, food, travel én natuurlijk heel veel beauty centraal stonden.

In het prachtige Midi-Station werden we opgewacht door Tom en Stijn, het creatieve duo achter PURE PR en de sympathieke Patrick Sounigo, de man achter het Franse merk SAMPAR die helemaal vanuit Parijs was overkomen.Onder het gezelschap van een heerlijk dessertenbord en aarbeiensmoothie (die trouwens ongelooflijk lekker was), liet Patrick Sounigo ons kennismaken met het verhaal achter SAMPAR, een schitterend merk dat gebaseerd is op de levensstijl van de Parijse vrouw.

Na de voorstelling was het tijd voor de Beauty Hunt en werd iedereen in groepjes verdeeld van vier personen. Iedere groep kreeg dan een metrokaart en plannetje (zodat we zeker niet de weg zouden kwijtgeraken) om de Brusselse stad te verkennen.

Gewapend met een metrokaart, stadsplan én de glimlach begonnen Cindy, Valentine, Lucie en ik aan onze spannende opdracht en trokken met onze vragenlijst naar enkele Planet Parfum winkels waar ons meer over de verzorgingsproducten van SAMPAR werd verteld.
SAMPAR heeft naast de essentiële verzorgingsproducten zoals een reiniger of masker ook enkele blikvangers in het gamma zoals Glamour Shot, Hâlé Simple 24/24 en Peeling Equillibre Moussant.

Glamour Shot
Een fijne transparante crème die werkt als een onzichtbare foundation! Hij verdoezelt fijne lijntjes, glans, poriën en rode vlekjes. Maakt de huid zacht en geeft een natuurlijk, mat uitzicht.
Hâlé Simple 24/24
Dit innovatieve wonderproduct geeft je huid een stralend kleurtje zonder zon! Het product is vrij van DHA (dehydroxiaceton), de stof die in zelfbruiners zit en waar helaas ook veel mensen allergisch op reageren.
Derde sterproduct dat uitgebreid aan ons werd voorgesteld (well done, Tom!) was de Peeling Equillibre Moussant. Uniek aan deze peeling is dat hij geen scrubdeeltjes bevat, zodat hij ook geschikt is voor een gevoelige huid. De combinatie van enzymen en essentiële oliën hebben mij in elk geval heel benieuwd gemaakt!


En er werd natuurlijk uitgebreid getest, gesmeerd en geroken...

... en goedgekeurd!

 Tussendoor hielden we nog halt bij Starbucks voor een heerlijke Ice Coffee om vervolgens deze heerlijke dag af te sluiten in de Pixel Wine Bar waar ons een heerlijk slaatje stond op te wachten!


Dit product van SAMPAR kreeg ik mee naar huis, de Merveill'Yeux Roll-on! Ik ben deze oogcrème volop aan het gebruiken dus binnenkort mogen jullie zeker een review verwachten!


Dan wil ik nog heel graag Tom & Stijn van PURE PR, alsook Patrick Sounigo bedanken voor de fijne namiddag!

Het was heel leuk om enkele bekenden terug te zien maar ook om kennis te maken met bloggers die ik nog niet had ontmoet. Thanks!3 reacties

 1. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Zag er leuk uit! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt als een supertof dagje! En dat dessert ziet er ongelofelijk lekker uit.
  Ik ken eigenlijk niets van deze producten, ben dus wel benieuwd naar de review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat ik moest werken, zag er zo leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen