Kiehl's Rosa Arctica

woensdag, juli 13, 2011

In de VS ligt Rosa Arctica, Kiehl's nieuwste verzorgingscrème al een tijdje in de winkels en sinds kort is de crème ook bij ons verkrijgbaar!

Met Rosa Arctica introduceert Kiehl's een geavanceerde crème tegen huidveroudering waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de celactiviteit herstelt en leidt tot een zichtbaar gezondere, jongere huid. Het geheim hiervan ligt bij het actieve ingrediënt Haberlea rhodopensis, een plant die langer dan gelijk welke plant in staat is om in een bijna levenloze toestand te blijven en weer tot leven te komen onder meer gunstige omstandigheden.

Met haar ingenieuze beschermingssysteem is de plant Haberlea rhodopensis in staat om waterverlies tot een minimum te beperken, volledig uit te drogen en na lange periodes van droogte, weer op te leven om zijn cellen gedurende de vochtigheidsperiode te herstellen.

Met het ouder worden vermindert de celactiviteit wat leidt tot een dalende celvernieuwing en barrièrefunctie. Rosa Arctica werkt zowel beschermend als vitaliteitsstimulerend en gaat zo fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit helpen verminderen. Het resultaat is een jongere, stevigere en zachtere huid.

In-vitrotesten hebben aangetoond dat het actieve complex de celactiviteit deed toenemen en de huidcellen beschermen tegen toekomstige veroudering.


Voornaamste pluspunten voor de huid:
- Celactiviteit stimuleren om het verschijnen van fijne lijntjes te verminderen, stevigheid en elasticiteit te bevorderen en de algemene huidtextuur te versoepelen.
Kiehl's Rosa Arctica is verkrijgbaar bij:

- Kiehl's Store Antwerpen, Lombardenvest 80
- Kiehl's Store Gent, Koestraat 18
- Kiehl's @ Senteurs d'Ailleurs Brussel, Louizalaan 94
- Kiehl's @ Cosmeticary Luxembourg, Grand Rue 50

Prijs: 52 euro (50 ml)
3 reacties

  1. Echt spijtig dat ze hier geen pompflacon voor gebruikt hebben. Al die goeie ingrediënten zomaar blootstellen aan lucht elke keer. Voor die prijs dan ook zeker niet zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt fijn, idd jammer dat het niet in een pompflacon zit...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er heel benieuwd naar! Binnenkort eens testen denk ik :o)

    BeantwoordenVerwijderen