Bobbi Brown @ Surprise Summer Shop!

maandag, juli 18, 2011Wie de afgelopen dagen naar Knokke is afgezakt heeft het waarschijnlijk al gemerkt, Knokke heeft er met de Surprise Summer Shop een leuk adresje bij! Naast het prachtige schoeisel van Christian Louboutin, Manolo Blahnik en ander moois vind je hier ook hoogstaande cosmeticamerken zoals Bobbi Brown, Kiehl's, Laura Mercier, Diptyque, OPI en China Glaze in de rekken.
Een bezoekje aan deze leuke winkel op de Elisabethlaan kon dan ook niet uitblijven! Ik kocht er de Ultra Fine Eyeliner Brush van Bobbi Brown, een uiterst fijn kwastje waarmee je de Long-Wear Gel Eyeliner heel mooi kan aanbrengen.En zoals vaak het geval is heb ik na het bezoek van leuke winkels zoals deze weer een aantal dingen gezien die op mijn verlanglijstje zullen komen.


Op de wishlist:Long-Wear Gel Eyeliner in 'graphite shimmer'


Eye Contour Brush
Lip Balm SPF15

Binnenkort een dagje aan zee gepland? Vergeet dan zeker niet een bezoekje te brengen aan de Surprise Summer Shop in Knokke! Nog tot en met 31 augustus kan je er terecht voor de exclusieve merken zoals Bobbi Brown, Laura mercier, ... Zeker een bezoekje waard!


Vanaf oktober 2011 opent Bobbi Brown zijn allereerste shop in Brussel. Meer nieuws hierover mogen jullie zeker nog verwachten!Surprise Summer Shop
Elisabethlaan 17-19 Knokke (van 2/7 t.e.m. 31/8/2011)
1 reacties