Jo Malone London opent bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel!

donderdag, juni 16, 2011
Het Britse merk Jo Malone London opent binnenkort haar eerste winkel bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel en dat vinden wij natuurlijk fantastisch nieuws! Naast de exclusieve geuren, crèmes en badoliën biedt The World of Jo Malone ook handgemaakte kaarsen die met de hand op de perfecte temperatuur worden gegoten en waarvan de strikjes één voor één in zwart, grosgrain lint worden aangebracht.


"Met onze nieuwe boetiek hebben we de essentie van Jo Malone London gevat en naar België gebracht. Om de speciale locatie van Senteurs d'Ailleurs aan de Place Stéphanie alle eer aan te doen, creëerden we een unieke Tasting Bar met 60 geuren, omgeven door een zwarte spiegel. Klanten kunnen er de buitengewone en beeldende World of Jo Malone ontdekken. De producten baden in natuurlijk daglicht, dat door een raam in deze indrukwekkende ruimte valt, en schitteren op de glanzende oppervlakken."


Met zijn verfijnde, verrassende geuren en luxueuze verpakking weet Jo Malone als geen ander wereldwijd de zintuigen van veeleisende mannen en vrouwen te veroveren!


Ik ben vooral benieuwd naar de geuren en de badproducten, en jullie?3 reacties

 1. Dat is leuk nieuws! Heb nu al zoveel over deze geuren gelezen dat ik ze ook wel eens zelf wil ruiken!
  Ik ben vooral benieuwd of ze er vlotjes Nederlands zullen spreken, want ik ben erg slecht in Frans en dat houdt me echt tegen om hier in Brussel te gaan shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hi, ja hoor, in Brussel bij senteurs spreken ze super goed nederlands. top service daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk iets dichterbij, de lekkerste parfum die bestaat en dan vooral french lime blossem

  BeantwoordenVerwijderen