REVIEW: E.L.F. KABUKI FACE BRUSH

woensdag, mei 25, 2011


Kabuki kwasten hebben bij mij altijd al een streepje voor gehad. Ze zijn handig in gebruik, makkelijk om mee te nemen, én ze zien er nog eens leuk uit ook! Deze Kabuki Face Brush van E.L.F. komt uit de Mineral-lijn, de iets duurdere  maar nog altijd zeer betaalbare lijn van E.L.F.

Binnen deze Mineral-lijn heeft E.L.F. nog enkele fijne kwasten zoals de Blush Brush bijvoorbeeld. Wil je de review nog even lezen, klik dan hier.Geef toe, deze Kabuki Face Brush ziet er heel stijlvol uit maar dat vind ik eigenlijk van alle kwasten uit de E.L.F. Mineral-lijn wel. Ik gebruik de kabuki vooral om gezichtspoeder aan te brengen maar je kan hem evengoed gebruiken om bronzer of blush aan te brengen, dat lukt allemaal prima! De grootte van de kwast is echt perfect, niet te groot of te klein zodat je heel nauwkeurig kan werken.
En dan heb ik het nog niet gehad over de zachtheid van deze kwast, die is echt fenomenaal! De haren mogen dan wel synthetisch zijn, ze zijn superzacht zodat zelfs de meest gevoelige huidjes hem kunnen gebruiken. Ook na het wassen blijven de haartjes mooi in model en blijft hij zacht.Het enige wat ik een beetje als nadelig heb ervaren met deze Kabuki Face Brush, is dat je hem minder goed kan gebruiken om poeder in de huid te buffen. De haartjes staan minder dicht bij mekaar dan bijvoorbeeld bij de MAC Kabuki. Maar alles hangt natuurlijk ook af van je eigen voorkeur en het product waarmee je het gaat gebruiken.


Pluspunten:
- superzacht, ook na enkele wasbeurten
- synthetische haren (diervriendelijk)
- uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten:
- minder geschikt om poeder in de huid te buffen

Conclusie:
Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een zachte poederkwast zonder al te veel centjes te willen uitgeven. Een aanrader!


E.L.F. Kabuki Face Brush is verkrijgbaar in de E.L.F.-website
Prijs: 5 euro

5 reacties