Review: Benefit HOOLA!

dinsdag, maart 01, 2011


Elk cosmeticamerk heeft ondertussen wel een bronzer in zijn gamma, en toch ben ik al jaren op zoek naar de perfecte bronzer die mijn huid een natuurlijke, sunkissed look geeft. Niet echt een makkelijke opgave, want meestal is de kleur te oranje of te bruin voor mijn lichte huidtint. Tot wanneer ik Benefit HOOLA in mijn handen kreeg!

Benefit HOOLA is een matte bronzer, hij bevat dus geen glansdeeltjes. Persoonlijk hou ik meer van een matte bronzer op mijn lichte huid omdat ik vind dat je daarmee makkelijk alle kanten uit kan. Je kan ermee contouren of als all over bronzer gebruiken.
Benefit staat gekend om zijn leuke verpakkingen en dat is bij deze bronzer niet anders. Ik vind het vierkant doosje wel iets hebben!Bij de Benefit HOOLA bronzer zit ook nog een kwastje geleverd. Heel leuk om wat bij te werken maar ik gebruik toch liever een grotere kwast.


Hier zien jullie Benefit HOOLA, aangebracht met de 187 Stippling Brush van MAC. Hou je van een meer intens resultaat dan kan je hem beter met een andere kwast aanbrengen (bv. 134 of 129 van MAC). De bronzer is zeer fijn van textuur wat zorgt voor een mooi egaal resultaat op de huid.

Maar het allerfijnste vind ik nog wel dat hij geen parfum bevat! Iets waar ik met mijn gevoelige huid zeker rekening moet mee houden!

Pluspunten:
- mooie natuurlijke kleur
- matte finish
- leuke verpakking
- bevat geen parfum

Minpunten:
- niet bepaald goedkoop
- weinig verkooppunten


Conclusie:
Benefit HOOLA is voor mij de perfecte bronzer! De matte, natuurlijke kleur maakt hem voor heel wat huidtinten geschikt en je kan de kleur makkelijk opbouwen. Zeker een aanrader!


Gebruiken jullie vaak bronzers?


11 reacties

 1. Mooie bronzer, lijkt me een hele fijne. Ik gebruik eigenlijk zelf nooit bronzers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke verpakking! En ik hou zelf ook meer van matte bronzers, dat accentueert de kleine plooitjes niet...
  Lijkt me een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi product! Ik heb er zelf nog twee van MAC, ik gebruik dat eigenlijk best vaak, maar meer als contourbronzer dan all over bronzer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem een paar dagen geleden op ebay besteld dus ik hoop dat hij mij even goed bevalt! Eindelijk een matte bronzer want alles wat ik kocht, had toch een beetje shimmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In het doosje lijkt m wel vrij donker maar met een stippling is het wel beter ja :). Jammer dat ik m niet zelf kan testen!! Leuk dat je deze in een pakket had zitten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel leuk uit! Maar ik gebruik eigenlijk nooit een bronzer :)

  BeantwoordenVerwijderen