Redken persevent

zondag, maart 06, 2011Afgelopen dinsdag vond in Brussel de persvoorstelling van Redken plaats. Een heel fijn moment waarbij we kennis konden maken met de nieuwste producten van Redken. Eén van die nieuwigheden is Intra Force, een compleet gamma verzorgingsproducten specifiek voor uitdunnende haartypes.

Dunner wordend haar of haaruitval is een vaak voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Oorzaken kunnen zijn: stress, ziekte, erfelijkheid, hormonale schommelingen... Met Intra Force biedt Redken een gepersonaliseerd systeem dat inwerkt op drie fronten om de haardichtheid te verbeteren.Onder de professionele begeleiding van het Redken-team, én vergezeld van een heerlijk sapje en ander lekkers (btw: de macarons waren overheerlijk!), kregen we ook de nieuwste kleurtrends te zien.

Met Gold Rush zien we prachtige goudaccenten voor het haar. Geen extreem glossy geel goud, maar eerder afgewassen, iriserende goud en bronstinten die volgens mij bij heel wat mensen mooi staan!
Na deze leuke voorstelling kreeg iedereen de kans om zich een nieuwe kleur of coupe te laten aanmeten. Eigenlijk was ik niet meteen van plan om iets met mijn haar te doen omdat het nog maar pas is gekleurd en ik toch ook wel een beetje een angsthaas ben om een nieuwe haarkleur uit te proberen.

Uiteindelijk konden Isabelle en Yasmine me toch te overhalen en zo belandde ik aan de wastafel voor een heerlijke treatment! Een onvergetelijk moment waar ik enorm van genoten heb! Isabelle wist mijn onhandelbare lokken te temmen en om te toveren tot een zachte maar toch veerkrachtige glanzende haardos! Kan ook niet anders met al die fijne producten!
Ik trok tevreden huiswaarts met een zachte, veerkrachtige haardos en kreeg ook nog enkele producten mee naar huis om te testen! Binnenkort mogen jullie dus zeker nog enkele reviews verwachten!

Een welgemeende dank aan Isabelle, Yasmine en de hele Redken-crew! Het was een bijzonder aangename namiddag!


5 reacties

 1. Zo plezant! En heb je ook een kleurtje gekregen of is het bij een behandeling gebleven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, dat voor uitdunnende types is wel iets voor mn vriend. Welke producten heb je meegekregen? Ben erg benieuwd naar hoe ze je bevallen. En ohja een foto van je kapsle zou wel leuk zijn...?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ben benieuwd naar reviews! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Perfectly Unordinary: Nee, geen kleurtje aangezien het nog maar net gekleurd was. Wel een heerlijke verzorging! ;-)

  @Evelien: Ik kreeg de Intra Force shampoo, toner en treatment voor uitgedund gekleurd haar mee ;-) Bestaat ook in een versie voor natuurlijk haar! :D

  @Marijke: Dank je! Reviews mag je zeker verwachten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt inderdaad als een supertof event om naartoe te gaan en hoe leuk dat je haren onder handen genomen werden!
  Die hapjes zien er heerlijk uit, ik krijg er echt honger van :)

  BeantwoordenVerwijderen