... The Brights!

donderdag, maart 03, 2011


De allereerste zonnestralen zijn voor mij al genoeg om enkele zomerse nagellakjes boven te halen! Ik kan echt helemaal opfleuren van een zomers kleurtje op m'n nagels, het brengt mij meteen in vakantiestemming!V.l.n.r.: OPI Shorts Story, OPI Pink Flamenco, Diamond Cosmetics So Berry Sweet, MAC Galore Pink.
Hieronder zien jullie nog eens elk kleurtje apart...OPI Short Story: Hou je van een zachte roze kleur met een koele ondertoon, dan is dit kleurtje zeker iets voor jou! Short Story dekt perfect in twee laagjes.OPI Pink Flamenco: Iets feller maar zeker even mooi is Pink Flamenco. Een mooi fuchsia kleurtje dat bovendien heel mooi is op de teennageltjes.  Net als Short Story dekt Pink Flamenco perfect in twee laagjes.MAC Galore Pink: Een iets warmere roze kleur is Galore Pink van MAC. Hij is vrij vergelijkbaar met OPI Short Story, maar dan met een warme ondertoon.Diamond Cosmetics So Berry Sweet: Nog een prachtig lakje is deze van Diamond Cosmetics. So Berry Sweet is meteen ook de meest opvallende roze kleur die ik heb.


Welk kleurtje vinden jullie het mooist?

8 reacties

 1. Superleuke lakjes!! Helemaal mijn kleurtjes ook, ik doe ook altijd fellere kleurtjes roze op voor een instant summer feeling :)
  Die van MAC lijkt me supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga voor Short Story! Mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind mooie verzorgde handen met gekleurde nagellak zo mooi! Helaas ben ik niet zo blij met mijn handen dus houd ik het bij kleurloze lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijk kiezen, want ik gebruik zelf ook heel graag roze nagellak. Maar ik denk dat ik het snelst naar die van MAC zou grijpen, hoewel ik ze allemaal mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ik vind alle vier de lakjes mooi! Maar OPI Pink Flamenco vind ik het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen