MAC lanceert officiële Belgische website!

woensdag, februari 02, 2011

Sommigen onder jullie hadden misschien al een vermoeden en vandaag is het dan eindelijk een feit. MAC lanceert een officiële Belgische website!

"We zijn een vooruitstrevend merk en sinds onze komst in België loopt MAC hier als een trein. Het is dus een must om in België een eigen stek op het web te hebben. legt Elke Willemen, senior make-up artist MAC Benelux uit. Bedoeling is iedereeen online kennis te laten maken met onze producten op deze officiële website en natuurlijk ook dat ze veel inspiratie putten uit het fantastische werk van onze make-up artists."


Op de website vind je alle informatie over nieuwe lanceringen én de productlijnen die in België te koop zijn. Je kan er ook kennismaken met de MAC senior make-up artists, die bekend zijn om hun werk tijdens de modedefilés bij de grote modehuizen of één van hun filmpjes bekijken!


Voorlopig is het nog even wachten op de webshop maar jullie kunnen zich alvast inschrijven voor de newsletter om op de hoogte te blijven van alle spannende nieuwtjes!


4 reacties