Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder en Fan Powder Brush

donderdag, februari 10, 2011


Laura Mercier introduceert Invisible Loose Setting Powder, een totaal onzichtbaar setting powder die de make-up fixeert en de teint er de hele dag stralend laat uitzien. Invisible Loose Setting Powder is volledig kleurloos en daardoor geschikt voor iedere huidtint, van heel licht tot donker en dat is wel uniek want vaak kunnen setting powders een soort van witte waas creëren, vooral bij iets donkere huidjes wat allesbehalve natuurlijk overkomt.


Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder is niet alleen kleurloos, ook de textuur is uniek. Het poeder bevat slechts enkele ingrediënten waardoor het ook makkelijk door gevoelige huidjes kan worden verdragen. De lichtreflecterende deeltjes in het poeder zorgen ervoor dat kleine oneffenheden en lijntjes worden verdoezeld en geven een instant stralend effect!

Vrij van talc, olie en parabenen.


Voor een perfect resultaat raad Laura Mercier aan om de Fan Powder Brush te gebruiken, een duo fibre kwast die het aanbrengen nog makkelijker maakt.Gebruiken jullie een 'setting powder' om de make-up te fixeren?Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder (37,00 euro) en Fan Powder Brush (39,00 euro) zijn verkrijgbaar bij o.a. Cosmeticary
5 reacties

 1. Ik gebruik het setting powder van MAC, maar je maakt me wel heel nieuwsgierig naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ging eens kijken bij MAC, maar deze klink ook super!! Weet je daar ook prijzen van, ongeveer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik MAC en The Body Shop, maar deze ziet er ook wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb liever een pressed powder, ben niet zo handig met losse poeder! Maar deze klinkt wel erg goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Petra: Ik heb helaas nog geen exacte prijs maar vermoed dat dit rond de 30 à 35 euro zal kosten. :)

  BeantwoordenVerwijderen