Review: OPI Avoplex Cuticle Oil To Go

woensdag, januari 19, 2011Onze nagels en nagelriemen worden vaak vergeten. Toch zorgt een speciale crème of olie ervoor dat deze in topconditie blijven! Een product dat ik persoonlijk heel goed vind en ook vaak gebruik is de Avoplex Cuticle Oil To Go van OPI.

Avoplex Cuticle Oil To Go is een verzorgende olie die de nagels en nagelriemen voedt en de conditie ervan helpt te verbeteren. Het ruikt heerlijk en bevat o.a. advocado-olie, druivenpitolie, anti-oxidanten en vitamine E die de nagelriemen opnieuw zacht en soepel maken.

Het product zit in een kleine handige tube met penseeltje wat maakt dat je het overal mee naartoe kan nemen en aanbrengen. Geen excuses meer want dit kleintje neem je voortaan altijd mee in je tas!

Dankzij het ingebouwde penseeltje gaat aanbrengen heel makkelijk! Ik breng de olie altijd aan op de nagelriemen en laat dit dan eventjes inwerken. Daarna wrijf ik het resterende product in op de hele nagel.

Bij regelmatig gebruik heb ik ondervonden dat mijn nagels in veel betere conditie zijn. Ze zijn minder broos en de nagelriemen zijn beduidend soepeler, wat maakt dat je minder kans hebt op ingescheurde nagelriemen.

Ik heb er ondertussen de gewoonte van gemaakt om de olie net voor het slapengaan aan te brengen. Uiteraard kan je dit op elk moment van de dag doen maar hou er rekening mee dat het een beetje vettig blijft, het is tenslotte een olie.Pluspunten:
- ruikt heerlijk!
- kleine, handige tube
- makkelijk in gebruik
- gaat heel lang mee!


Minpunten:
- heb ik niet gevonden! ;-)OPI Avoplex Cuticle Oil To Go is o.a. verkrijgbaar bij Cosmeticary en Instant Spa
Prijs: 10,95 euro - 7,5 ml8 reacties

 1. Gaat inderdaad lang mee! Hij zit al van in het begin in mijn Project 15 Pan en nog steeds niet leeg! Ik smeer ook liefst voor het slapen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik altijd lemony flutter maar die is niet zo handig om mee te nemen en onderweg te gebruiken. Jouw nagels zien er trouwens heel gezond en verzorgd uit! Heb je nog andere aanraders om ze zo te krijgen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu nog een hele pot Lemony Flutter, maar deze klinkt wel handig voor onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb toevallig deze week bij Trans Design de Avoplex Cuticle Exfoliator besteld, erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Stasja: Dankje! :)
  Eigenlijk doe ik er niet veel aan maar sinds ik ze vijl met een glazen nagelvijl (Koh) zijn ze wel in veel betere conditie. Ook af en toe een nagellakpauze inlassen helpt bij mij en natuurlijk veel verse groentjes en fruit eten! ;D

  @Marijke: Ja, die Lemony Flutter schijnt ook goed te zijn! :D Helaas bevat die lanoline waarop ik allergisch reageer :(

  @Elsemiek: Hopelijk bevalt hij je evengoed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt van jezelf al mooie nagels ;)

  BeantwoordenVerwijderen