Bedelarmband Elemento

dinsdag, januari 18, 2011Dat kwalitatieve bedeltjes niet altijd duur hoeven te zijn daar is bedel-sieraden.nl het mooiste bewijs van. Iedereen kent ongetwijfeld de prachtige bedeltjes van Thomas Sabo, Ti Sento enz... Helaas zijn deze nogal aan de prijzige kant waardoor je voor een armband met enkele bedeltjes al gauw zo'n 150 euro neertelt. 

Bedel-sieraden.nl is een Nederlandse webshop die niet alleen armbanden en bedeltjes maar ook pandora bedels aanbiedt tegen zeer democratische prijzen. Hier vind je een ruim aanbod aan armbandjes, kettingen en bedeltjes die 100 % nikkelvrij zijn en voorzien van een rhodiumlaag waardoor ze beter bestand zijn tegen krassen en langer mooi blijven.

Ik mocht van bedel-sieraden.nl een armband met enkele bedeltjes uitkiezen wat ik eigenlijk best moeilijk vond want er waren er heel wat om uit te kiezen!

Ik koos voor de Elemento armband, een armband met fijne schakels die verkrijgbaar is in 3 verschillende maten (17, 19 en 21 cm).
Dit hartvormige bedeltje trok meteen mijn aandacht en behoort volgens mij tot één van de mooiste bedeltjes uit de collectie!Nog een hartje maar dan bezet met strass steentjes...
Zeester met strass steentje
Bewerkt hartje
Balletje met strass steentjes

Ik ben heel erg onder de indruk moet ik zeggen. De afwerking van zowel armband als bedeltjes is echt goed, tot nu toe blijven de bedeltjes en armband mooi hun glans behouden dus wat dat betreft komen ze zeker hun belofte na!

Neem zeker een kijkje in de webshop van bedel-sieraden.nl!


Armbanden Elemento: 2,49 euro
Bedeltjes: vanaf 1,49 euro

Ook verkrijgbaar: zilveren bedels (vanaf 9,95 euro)


8 reacties

 1. Mooi,
  Heb toevallig vandaag mijn arband voor een review binnen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt ook mooie bedeltjes gekozen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @MissBeautyEtc: Ja, vind ik ook! :)

  @femketje: Ja hé! :D

  @Stasje;: Inderdaad en ze zijn ook wel mooi afgewerkt vind ik!

  @Nail-Gloss: Oh, ik ben benieuwd welke jij hebt gekozen! ;-)

  @Marijke: Ja, ik vond het wel moeilijk kiezen. Er was zoveel keuze! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, je hebt er supermooie uitgekozen, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen