NOTD: Models Own Nude Beige

zondag, september 26, 2010


Afgelopen woensdag liet ik jullie al kennismaken met dit mooie nude lakje van Models Own dat ik eerder bij River Island in Antwerpen had gekocht. Ik had nog nooit eerder een lakje van Models Own geprobeerd moet ik zeggen dus ik was wel een beetje benieuwd.
Ik was al gewaarschuwd dat deze lakjes nogal sterk zouden ruiken maar eerlijk gezegd heb ik me daar niet echt aan gestoord. Ze ruiken inderdaad sterker dan bijvoorbeeld OPI of Essie maar niets om je zorgen over te maken. Bovendien trekt de geur ook snel weg.
Het flesje op zich is vrij sober, niets op aan te merken behalve dat ik wat moeite had met de grote ronde dop om te lakken. Die ligt namelijk iets moeilijker in de hand dan pakweg die van OPI, Chanel of Essie.
Bij het openen van het flesje zie je meteen dat de formule van deze lakjes toch wel een beetje dikker is dan andere maar ook dat valt wel mee. Heel even dacht ik dat het lakje een eeuwigheid nodig zou hebben om te drogen maar dat is helemaal niet zo! In tegendeel, ik stond er echt van versteld hoe snel mijn nagels droog waren! Het borsteltje is volgens mij vrij standaard, niet te smal of te breed.

Als ik dit lakje vergelijk met andere nude kleurtjes uit mijn stash dan is Nude Beige van Models Own vrij vergelijkbaar met Tickle My France-Y van OPI. Alleen is Nude Beige iets meer beige/nude van kleur en Tickle My France-Y iets meer rozer maar dan moet je echt wel heel goed kijken. :)

Models Own heeft me zeker aangenaam verrast met dit lakje. Het is dé perfecte nude kleur die iedereen zou moeten hebben!


Models Own is verkrijgbaar bij o.a. River Island in Antwerpen

Prijs: 6,50 euro per lakje
Wat vinden jullie van deze kleur?7 reacties