KOH Crystal Nail File with Purse Case

woensdag, september 15, 2010

Vaak last van gescheurde en gespleten nagels? Dan moet je zeker eens het glasvijl van Koh proberen! Een glasvijl is echt veel beter voor je nagels omdat het je nagels niet beschadigt. Doordat deze vijl uit glas is vervaardigd worden de nagels op een zeer zachte manier in vorm gevijld zonder dat de hoornlaag wordt aangetast. Iets wat met een metalen vijl weleens gebeurt. Bovendien is een glazen vijl zeer hygiënisch in het gebruik en gaat ze veel langer mee dan een gewone vijl! De grote 'Crystal Nail File' met daaronder het 'medium' formaat Koh had al een geruime tijd het grote 'Crystal Nail File' in het gamma. Deze versie heb ik al jaren in mijn bezit en ze doet het nog altijd prima! Maar omdat zo'n grote nagelvijl niet echt handig is om mee te nemen was ik op zoek naar een iets kleiner formaat. Bij mijn laatste bezoekje aan Ici Paris XL zag ik dat er nog twee andere formaten beschikbaar waren, een mini formaat - past perfect in een avondtasje, en een medium formaat. Persoonlijk vind ik de mini wel héél klein, zeker voor de prijs die je ervoor moet betalen. Het lijkt me ook niet echt handig om met zo'n kleine vijl deftig je nagels te vijlen, al is deze denk ik meer bedoeld om wat bij te werken. Het medium formaat leek me wel wat, vooral omdat het in een mooi opbergtasje steekt. Handig om mee te nemen en dat was toch hetegene wat ik zocht. De 'Purse Case' Netjes opgeborgen in het doosje Het medium formaat vijlt even goed als de grotere versie en omdat het iets minder dik is ligt het misschien wel beter in de hand vind ik. De medium glasvijl beschikt ook over een punt waarmee je nog preciezer kan werken. Al bij al is de medium glasvijl een handig formaat voor 'on the go' maar ik vind hem vrij prijzig in vergelijking met de grote versie. Gelukkig gaat zo'n glasvijl járen mee en hoef ik me nog niet meteen de vraag te stellen welke van de twee ik opnieuw zou kopen. :) Crystal Nail File 'Medium with Purse Case' is verkrijgbaar bij Ici Paris XL

7 reacties

 1. Ik wil er ook graag eentje! Maar het lijkt me lastig om 'onder' je nagels te raken als je hele korte hebt... (PS: omdat...beschadigt is met een t ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Roxanne: Oeps, je hebt helemaal gelijk! Heb het meteen aangepast, bedankt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die grote versie, en heb toen ook zitten twijfelen tussen die twee! Maar voor de prijs was de grote een betere koop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @PU: De grote versie is inderdaad een betere koop. Het verschil in prijs is ook niet zo groot. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kan wel een goede vijl gebruiken :D En hoeveel kost de vijl trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had onlangs een glasvijl gekocht in het kruidvat, omdat ik die ook heel graag eens wou uitproberen. Echt wel handig!!
  Ga zeker eens uitkijken voor die van kohl.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die zien er mooi uit, vooral met dat opberghoesje erbij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen