Cadeautje Wijnegem Meet!

dinsdag, september 14, 2010

Sephora@Rijsel Op 2 september ging ik normaal gezien mee shoppen met enkele lieve dames richting Wijnegem. Maar aangezien mijn vriend al een verrassing (dagje Rijsel) voor mij in petto had kon ik er helaas niet bij zijn. Vooraf had Marijke al een leuk idee bedacht om voor iedereen een cadeautje mee te brengen aan de hand van een lootjestrekking. Gelukkig had ik de dag voordien met Stamatia en Vanessa afgesproken en kon ik mijn pakje aan hen meegeven. Stiekem vroeg ik me natuurlijk ook af wie mijn lootje had getrokken en ja hoor, het was Marijke! Marijke was zo vriendelijk om het pakje naar me toe te sturen en wat daar allemaal instak zien jullie hier! Een prachtig lakje van Koh in de kleur Navy!. Deze kleur lijkt mij echt heel mooi op de teennagels! Een flesje Dermalogica 'Soothing Protection Spray', een voetbruistabletje, een royaal gevuld zakje MAC Pigment in de kleur Shimmertime, een nagelvijl en nog enkele staaltjes! Marijke weet ondertussen dat ik een echte KOH-fan ben, ze heeft me dus zeker aangenaam verrast! Ook de andere spulletjes hebben al een plaats in de beautycase bemachtigd! Nog eens bedankt Marijke!

6 reacties

 1. Leuke spulletjes! Was echt een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof idee, altijd leuk om een cadeautje te krijgen :) en wat een leuke spullen heb je gekregen!

  Nu je het over Lille hebt, ik wil zo graag nog eens naar daar gaan. Zo'n toffe stad! Had mijn vriend ook maar zo een verrassing voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @misswhitemilkyway: Ja, superleuk!

  @Imelda: Rijsel is inderdaad echt de moeite, je vindt er (bijna) alles! Ik zou daar gerust elke week kunnen naartoe trekken ;-)

  Alhoewel, dat zou misschien ook tegensteken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! En lief dat ze het opstuurde:)

  BeantwoordenVerwijderen