AVEDA Pink Ribbon Hand Relief

woensdag, september 29, 2010


Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Jaarlijks treft het wereldwijd ongeveer 1 miljoen vrouwen. Wanneer borstkanker in een vroeg stadium wordt ontdekt stijgen de overlevingskansen en is de behandeling ook minder aangrijpend.

Tijdens de maand oktober brengen heel wat cosmeticabedrijven een limited edition product op de markt waarvan een deel van de opbrengst wordt geschonken aan de Breast Cancer Research Foundation (BCRF). Deze organisatie werd in 1993 opgericht door Evelyn H. Lauder en is voornamelijk gericht op het inzamelen van geld voor klinisch en genetisch onderzoek naar borstkanker over de hele wereld.
Gedurende de hele maand oktober kan je de Hand Relief handverzorgingscrème van Aveda kopen in een mooie limited edition verpakking met roze dop en roze lintje waarbij je maar liefst 20% meer inhoud voor dezelfde prijs krijgt. Aveda doneert van elke verkochte Hand Relief handverzorgingscrème 2 euro aan de stichting BCRF.

Ik vind dit alvast een heel mooi initiatief en probeer dan ook elk jaar een tube te kopen!
Niet alleen omdat de Hand Relief een zeer goede handcrème is die mijn handen superzacht en soepel maakt maar ook omdat ik hierbij alle getroffen vrouwen een hart onder de riem wil steken, daarbij denk ik vooral aan mijn drie lieve tantes die zijn getroffen door borstkanker.


Aveda Hand Relief Pink Ribbon is verkrijgbaar bij alle Aveda-stores
Prijs: 30,00 euro - 150 mlMeer informatie over het Breast Cancer Research Foundation vind je hier

3 reacties

 1. Dat is een mooie actie! Altijd fijn om te zien dat merken en bedrijven zich inspannen voor een dergelijk doel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke actie! Al denk ik dat ik voor het Tweezerman pincet ga. Hopelijk hebben ze hem weer speciaal voor pink ribbon gemaakt met de roze strikjes! Vind die zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd leuk wanneer merken zich inzetten om het goede doel te steunen. Soms heb ik wel het gevoel dat er meer van het betaalde bedrag geschonken kan worden, maar beter iets dan niets natuurlijk!

  Ik heb pas nog een Pink Ribbon armbandje gekocht! Echt heel mooi en als je het draagt voel je jezelf nog beter omdat je er het goede doel mee gesteund hebt!

  BeantwoordenVerwijderen