OPI Delites to Darks

vrijdag, maart 26, 2010

Ook ik ben bezweken voor het mooie Delites to Darks setje van OPI! Dit schattige doosje bevat maar liefst 4 kleurtjes nagellak, een lakje voor elk moment dus. Elk flesje bevat 3,75 ml wat ideaal is om bijvoorbeeld mee te nemen op reis of gewoon als je eens een kleurtje wil uitproberen. En vooral, omdat ze er zo schattig uitzien! De kleurtjes zijn (v.l.n.r.): - Bubble Bath (babyroze) - Aphrodite's Pink Nightie (parelmoer roze) - Manicurist of Seville (sangria rood) - Baby It's "Coal" Outside! (zwart met een fijne glitter) Voor een setje van 4 lakjes betaal je 17,90 euro. Verkrijgbaar bij: Instant Spa PS: Vergeet zeker niet mee te doen met mijn KIEHL'S winactie !!!

10 reacties

 1. Oh wat een mooie kleurtjes. Met die 4 flesjes, heb je eigenlijk nagellak voor elke gelegenheid. Babyzore en parelmoer voor alle dagen, rood voor een sexy avondjes en zwart om een feestje te bouwen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een mooie kleurtjes. Met die 4 flesjes, heb je eigenlijk nagellak voor elke gelegenheid. Babyzore en parelmoer voor alle dagen, rood voor een sexy avondjes en zwart om een feestje te bouwen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleurtjes en oh zo schattig :)

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk setje! En nu heb je toch weer Bubble Bath in stock! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super schattig en mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb die ook gekocht :D en heb nu de manicurist of seville op en hij is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen