INSTAGRAM: #MAART '18

donderdag, april 05, 2018

Bobbi Brown, Chanel, Chloé, Mac, Tweezerman, Kenzoki, La Mer
Als we de weergoden mogen geloven, is er mooi lenteweer op komst. Meer zelfs, de komende dagen worden er temperaturen tot 20°C voorspeld! Eerst zien, dan geloven... denken jullie ook niet? Ik heb er in elk geval super veel zin in. 

Niets is leuker dan nieuwe beautyproducten (1.) te ontdekken, al waren er de voorbije weken ook heel veel rebuys! Chanel blijft me verrassen! Hoe mooi is deze Le Vernis Neon (2.) in de kleur 'Scenario' niet? Lente schoonmaak op zondag (3.). Het is soms een beetje beangstigend als ik zie hoeveel nagellak ik bezit, oeps. Nog een favoriet die ik heel vaak draag is deze Le Vernis 'Nuvola Rosa' van Chanel (3.). Bijna 14 lentes jong en nog steeds even stralend, poes Zoé (4.). 

Cupcakes zijn meestal niet zo mijn ding, geef mij maar een macaron (of twee). Maar deze chocolate cupcake van Momade (5.) heb ik met veel smaak opgegeten! Ik hou van fijn afgewerkte accessoires zoals deze kaarthouder van Chloé (6.). Perfect voor in een iets kleinere handtas! Ik heb een aantal favoriete bodycrèmes, waaronder deze Creme Pour Peau Nue Sensuelle van Kenzoki (7.) Zeker een aanrader! Mijn meest recente uitspattingen zijn wellicht deze producten van La Mer. Een beetje prijzig, maar o zo goed! Binnenkort zeker een review, beloofd!    

  

0 reacties