NEW IN: ALL TIME FAVORITES

donderdag, december 08, 2016


Favoriete producten die je keer op keer opnieuw koopt, omdat je zo tevreden bent? Het gebeurt vaak bij mij want waarom zou je van foundation of die ene oogcrème veranderen als het resultaat je bevalt? 

Een aantal producten heb ik ondertussen al jaren (trouw) in gebruik, andere heb ik recent ontdekt en heb ik voor een tweede keer gekocht. Hier zijn ze:

BOBBI BROWN Skin Foundation SPF 15 'Warm Beige 3,5'
Als ik ooit slechts één make-up product zou mogen kiezen, dan wordt het ongetwijfeld deze foundation van Bobbi Brown. Geen idee hoeveel flesjes ik hiervan al heb opgemaakt, maar het zijn er heel veel! 


Ik ben al enkele jaren fan van dit fantastisch product, voelt én ziet er zeer natuurlijk uit en is perfect opbouwbaar. Ik heb dan ook altijd een flesje in reserve staan. Een dikke aanrader! 


SHU UEMURA Eyelash Curler
De wimperkruller van Shu Uemura is voor velen een vaste waarde. Toen ik hoorde dat de Shu Uemura-boetiek in Antwerpen ging sluiten, besloot ik nog snel een exemplaar aan te schaffen. 

Ik heb vernomen dat de boetiek sinds enkele dagen opnieuw geopend is. Beetje raar en onduidelijk allemaal als je het mij vraagt...

DIOR Top Coat Abricot
De ene top coat is de andere niet, zoveel is zeker. De Top Coat Abricot van Dior is lekker vloeibaar, glanst mooi en is in no-time droog. Geen enkele andere doet het 'm na! 


CHANEL Le Lift Eye Cream
Nog zo'n fantastisch product dat ik vorig jaar heb ontdekt is deze Le Lift Eye Cream van Chanel. Werkt prima tegen eerste fijne lijntjes en rimpels zonder een vettig gevoel achter te laten.  


BENEFIT Precisely, My Brow Pencil '3' & Gimme Brow - Voluminizing Fiber Gel '3'
Nog niet zo lang geleden ontdekt, maar nu al grote fan! Het wenkbrauwpotlood hoef je niet te slijpen en tekent uiterst precies. Ook de kleur is naturel en blijft lang op z'n plaats zitten.

Om alles netjes op zijn plaats te houden en de wenkbrauwen iets meer vorm te geven, breng ik de Gimme Brow wenkbrauwgel aan. 


Wil je graag de review van een product nog een keertje nalezen? 
De meeste vind je terug te onder de balk 'Search' (rechterkant van de blog).


- Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15: 44,5
- Shu Uemura Eyelash Curler: 31,00 
- Dior Top Coat Abricot: 25,50 
- Chanel Le Lift Eye Cream: 71,87 
- Benefit Precisely, My Brow Pencil: 26,50 
- Benefit Gimme Brow Gel: 26,50 


1 reacties