SISLEY CRÈME POUR LE COU - FORMULE ENRICHIE

woensdag, november 30, 2016

Sisley Crème pour le Cou - formule enrichie
De kwetsbare huid van de hals is een vaak vergeten zone. Nochtans is dit stukje huid, dat hart en hoofd met elkaar verbindt, minder sterk en vatbaarder voor tekenen van huidveroudering. Naarmate we ouder worden, wordt de huid van de hals gevoeliger voor fijne lijntjes en rimpels en verliest de huid haar stevigheid.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nooit eerder heb bij stilgestaan om een specifieke crème te kopen voor de hals. Meestal smeer ik mijn dag- of nachtcrème gewoon door of gebruik ik een bodylotion. Toch is dit stukje huid - samen met de handen - iets waar we beter extra aandacht aan zouden besteden, zeker als je ouder wordt.

Sisley Crème pour le Cou - formule enrichie
Sisley Crème pour le Cou - formule enrichie
De Crème pour le Cou van Sisley is zeker geen onbekend product. Al sinds de lancering in 1981 behoort deze doeltreffende halscrème tot het best verkochte lichaamsverzorgingsproduct van Sisley. Nu gaat Sisley nog een stapje verder met de nieuwe Crème pour le Cou die de hals nog intensiever verstevigt, de huidstructuur nog meer egaliseert en - voor het eerst bij Sisley - de contouren verfijnt en remodelleert.

De nieuwe formule van Crème pour le Cou met viervoudige werking biedt een complete verzorging voor een zichtbaar jongere en stevigere hals. 

1. Aanspannende, verkwikkende en egaliserende werking: een onmiddellijk 'liftend' gevoel
2. Intensief verstevigende werking: een langdurige doeltreffendheid
3. Unieke verfijnende werking: de lijnen van de hals zijn hersteld
4. Voedende en hydraterende werking: zachte en sensuele huid

Sisley Crème pour le Cou - formule enrichie
Last van rimpels heb ik gelukkig nog niet maar ik merk wel dat de huid van mijn hals minder stevig is geworden nu ik veertig ben geworden. Al zal het gewichtsverlies van de voorbije twee jaar er ook wel voor iets tussenzitten. In elk geval ben ik heel blij met deze crème die alles net iets strakker maakt ;-)

Heb ik jullie al verteld over die heerlijke smeltende textuur die een niet vette sluier over de huid legt? Hierdoor is deze heerlijk geurende crème bijzonder geschikt voor het massageritueel.

Sisley Crème pour le Cou - formule enrichie
Ik ben zeker fan van deze halscrème, alleen jammer van het hogere prijskaartje. Gelukkig is de crème geconcentreerd en heb ik maar heel weinig product nodig. Deze gaat dus zeker nog een tijdje mee! 


Sisley Crème pour le Cou (formule enrichie) is verkrijgbaar bij de parfumerie

Prijs: 128 euro


2 reacties

  1. Ik smeer al eens een serum daar. Een product mag nog zo goed zijn, ik geef daar geen 128 euro aan uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt zeker niet verkeerd, buiten dan inderdaad die prijs, ouch.

    BeantwoordenVerwijderen