NEW @ SISLEY - FALL 2016

vrijdag, september 16, 2016


Een nieuw seizoen brengt altijd fijne nieuwigheden met zich mee, zo ook bij Sisley. Ik vertel jullie graag iets meer over hun nieuwste make-up- en verzorgingsproducten die deze (of volgende) maand in de winkels liggen.

Het gamma Aux Résines Tropicales, een collectie verzorgingsproducten dat specifiek werd ontwikkeld om overmatige talgafscheiding en aanverwante huidproblemen aan te pakken, wordt aangevuld met drie nieuwe producten. De Gel Doux Nettoyant, het Sérum Intensif en de Soin Hydratant Matifiant.


GEL DOUX NETTOYANT AUX RESINES TROPICALES
Reinigt de huid op milde wijze zonder de opperhuid aan te tasten. Bijzonder geschikt voor de vette huid, ongeacht de leeftijd.

Zuiverende werkstof: Benzoë-extract
Kalmerende werkstof: extracten van Wierrook, Mirre en D-panthenol
Werkstoffen tegen uitdroging: Heemst-extract en plantaardige glycerine

SERUM INTENSIF AUX RESINES TROPICAL
Een serum met een hoge concentratie aan zuiverende werkstoffen dat plaatselijk op kleine onzuiverheden kan worden aangebracht, of op de gehele T-zone in geval van een vette probleemhuid.

Talgregulerende werkstof: Java thee-extract
Zuiverende werkstoffen: extracten van Benzoë, Kliskruid en Moerasspirea
Reinigende en micro-exfoliërende werkstof: Salicylzuur
Kalmerende werkstoffen: extracten van Wierrook, Mirre en D-panthenol

SOIN HYDRATANT MATIFIANT AUX RESINES TROPICALES
Deze gel-crème met fijne, luchtige en niet-vette textuur is het ideale verzorgingsproduct voor de gecombineerde tot vette huid. De crème hydrateert, vermindert de talgafscheiding en matteert langdurig zonder de huid uit te drogen.

Talgregulerende werking: Java thee-extract
Matterende werkstof: bamboepoeder
Zuiverende werkstof: extracten van Benzoë en Kliskruid
Adstringerende werkstof: extract van Vrouwenmantelblaadjes
Kalmerende werkstof: extracten van Wierrook, Mirre en D-panthenol
Hydraterende werkstof: HeemstextractPHYTO-LIP TWIST 'MAT' en 'BALM'
Na de populaire Phyto-Lip Twist krijgt het handige potlood met zebraprint er een matte variant bij, de Phyto-Lip Twist Mat. Deze zorgt voor een stralende en intens matte finish, gecombineerd met een uiterst comfortabele textuur en is verkrijgbaar in twee kleuren: 'Kiss': een stralend en intens framboos-roze en 'Tango': een intens warm rood.

Voor zij die het liever 'naturel' houden, is er nu ook een verzorgende en transparante variant, 'Balm' genaamd. Eveneens uitgevoerd in een handig potlood met draaisysteem. Deze balsem maakt de lippen zacht en soepel en voorziet ze van een subtiel lichtroze kleur.     


DOUBLE TENSEUR
Double Tenseur is een verzorgingsproduct dat zorgt voor een onmiddellijk liftend effect en diepgaande versteviging van de huid. Dankzij de stretching-formule met o.a. Haverkorrelextract - wat meteen een liftend gevoel geeft - wordt de huid egaler, sterker en worden de gelaatstrekken als het ware opnieuw aangespannen.

Een krachtige combinatie van plantaardige werkstoffen tenslotte zorgt voor een diepgaande versteviging waardoor de huid haar veerkracht en tonus terugkrijgt, dag na dag. 

CREME POUR LE COU - FORMULE ENRICHE
Een product waar ik heel benieuwd naar ben is de Crème pour le Cou. Deze specifieke crème op basis van Haverkorrelextract en extract van Sojavezels is bedoeld om de kwetsbare huid van de hals (een vaak vergeten zone!) te verstevigen en te voeden. 

In 1981 bracht Sisley een eerste Crème pour le Cou uit, wat trouwens het best verkochte verzorgingsproduct voor het lichaam van Sisley werd. Dit jaar kreeg deze bestseller een nieuwe formule die de hals nog intensiever verstevigt, de huidstructuur nog meer egaliseert én.. voor het eerst bij Sisley.. de gezichtscontouren verfijnt en remodelleert.


SISLEŸA LE TEINT
Tot slot brengt Sisley in oktober (volgende maand dus) een nieuwe anti-aging foundation uit die zorgt voor een volle, gladde en stralende huid. 

Niet alleen zorgt Sisleÿa Le Teint voor een onberispelijke teint, dankzij een hoogwaardige verzorgende formule werkt de foundation ook op de belangrijkste tekenen van huidveroudering zoals een doffe huid, rimpels en een verlies aan stevigheid en dichtheid. Deze foundation zal verkrijgbaar zijn in 8 tinten.De producten van Sisley zijn verkrijgbaar bij de parfumerie of via de online boetiek www.sisley-paris.com2 reacties