GIVENCHY 'LA REVELATION ORIGINELLE' - SPRING/SUMMER 2016

dinsdag, februari 16, 2016

Voorlopig hangt er nog geen lente in de lucht maar met deze pareltjes uit de nieuwste lentecollectie van Givenchy is dat gelukkig snel weer vergeten. La Révélation Originelle van Givenchy staat voor transparantie en zachtheid, perfect passend bij het nieuwe seizoen. En zo lijkt de lente toch al een klein beetje dichterbij...


De topper uit deze collectie is het Poudre Lumière Originelle, een verhelderend poeder met emblematisch kantwerkmotief dat elk huidtype sublimeert. Het poeder is zo mooi dat je het amper durft aan te raken. Een beetje zonde natuurlijk want het effect op de huid is prachtig!

Ik gebruik het poeder graag op de jukbeenderen omwille van het natuurlijke, frisse effect maar je kan het evengoed op het hele gezicht aanbrengen of waarom niet op het midden van de kin of het voorhoofd om meer volume en structuur te creëren. Het Poudre Lumière Originelle is niet bepaald mat of glanzend te noemen maar heeft eerder een satijnen finish, vind ik. De zachtroze tint is universeel en zorgt voor de nodige frisheid.

Voor de ogen koos Givenchy voor een donkergrijze mascara Phenomen'Eyes die de zachte tinten van de collectie extra in de verf zetten. Daarmee onderscheidt het zich van een klassiek zwart dat de ogen enkel maar zou accentueren.

Ik moet bekennen dat de donkergrijze kleur best meevalt. Het is zachter dan zwart en helemaal passend bij de lentelook. Het balvormige borsteltje van deze Phenomen'Eyes mascara is even wennen maar het resultaat is uiteindelijk een meevaller! 

Wie houdt van leuke hebbedingen zal helemaal weg zijn van deze Mister Scrub, een scrub die de lippen glad en ongelooflijk zacht maakt. En dan heb ik het nog niet gehad over de heerlijke snoepjesgeur! De scrub kreeg de vorm van een handige stick die je overal mee naartoe neemt.De collectie Révélation Originelle is verkrijgbaar in een selectie van 
erkende Givenchy verkooppunten.

- Poudre Lumiere Originelle: 58,50 
- Phenomen'Eyes N°3 Deep Grey: 33 
- Mister Scrub: 31 
- Ombre Couture N°15 - N°16: 25 
- Le Prisme Blush N°41 Lune Rosée: 43,50  
- Liner Couture N°2 Brown: 33 
- Mister Gentlebalm: 31 
- Le Vernis Givenchy N°29 Rose Divin: 24 


2 reacties

  1. Wat een mooie kleuren. De donkergrijze mascara ga ik eens in real live bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben echt wel benieuwd of ik zelf met die mascara zou overweg kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen