ROGER & GALLET HAND & NAILS BALM 'FLEUR DE FIGUIER'

dinsdag, oktober 27, 2015


Nu het buiten langzaam aan kouder wordt, is een goede handcrème een absolute must. Om zowel de handen als de nagels intens te voeden zonder plakkerig gevoel en ze te beschermen tegen bruuske temperatuursveranderingen heeft Roger & Gallet een nieuwe voedende balsem ontwikkeld. Die is met zijn lichte textuur minder vet zodat je hem de hele dag door kan gebruiken.

Naast vijgenextract - gekend voor zijn verzorgende en ontspannende eigenschappen - bevat de nieuwe voedende balsem ook karitéboter, aloë vera, plantaardige glycerine en abrikozenolieRoger & Gallet heeft ondertussen al een aantal heerlijke handcrèmes in het assortiment. Denk maar aan de geuren 'Rose', 'Fleur d'Osmanthus' en 'Sublime Bois d'Orange'. Stuk voor stuk een plezier om te gebruiken! Deze nieuwe voedende balsem  'Fleur de Figuier' is wat mij betreft zeker een mooie aanvulling hierop!  
De voedende balsem voor handen & nagels van Roger & Gallet bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen.

Verkrijgbaar bij de apotheek.
Prijs: 6 € (30 ml)

2 reacties