CHANEL - COLLECTION LES AUTOMNALES 2015

maandag, september 28, 2015


De herfst is met haar schitterende kleurenpalet wellicht het meest betoverende seizoen. Denk maar aan de subtiele kleuren van aarde en schors, van mos en gebladerte die iedere herfst opnieuw terug te vinden zijn in het bos. 

Als ode aan dit prachtige seizoen, dat kleuren op hun mooist naar voren laat komen, ontwikkelde Chanel de collectie Les Automnales waarin subtiele en warme kleurharmonieën een geheel vormen. Ik vind de collectie zeer geslaagd, vooral het Entrelacs oogschaduwpalette en de nagellakken zien er top uit! Kijk zelf maar even mee.


ENTRELACS Palette Ombres (Exclusieve creatie) - 56,00 
Een exclusieve creatie bestaande uit vijf oogschaduwtinten die kenmerkend zijn voor het herfstlandschap. De combinatie van matte en zachtglanzende kleuren biedt oneindig veel mogelijkheden om zowel een naturelle of meer uitgesproken look te creëren.

LE VOLUME DE CHANEL 'Écorces' - 32,00 
De volumegevende mascara Le Volume de Chanel werd dit seizoen uitgebreid met een warme, diepbruine kleur 'Écorces' voor een zachte blik.

LES 4 OMBRES Tissé d'Automne' - 50,00 
Vier zachte en romige tinten oogschaduw die de ogen vorm geven en zorgen voor een tijdloze look. Goudachtig kaki, perzikbeige, koperbruin en een diepe matte kaki kleur.

STYLO YEUX WATERPROOF 'Ardent' - 'Feuilles' - 'Érable' - 'Pomme de Pin' - 24,50 
De langhoudende Stylo Yeux Waterproof kreeg er deze herfst vier nieuwe tinten bij. 'Feuilles', 'Ardent', Érable' en Pomme de Pin' om de herfstlook te vervolledigen.

ILLUSION D'OMBRE 'Rouge Gorge' - 31,50 
Een roestoranje kleur met een betoverende moiré-glans die de ogen extra in de kijker zet.

ILLUSION D'OMBRE VELVET 'Fleur de Pièrre' - 31,50 
Deze nieuwe leigrijze tint met zilveren schittering geeft het ooglid een fluwelige glans, voor een mat en stralend resultaat. 
JOUES CONTRASTE 'Alezane' - 40,00 
De subtiele rozebruine tint 'Alezane' met gouden schittering tovert een delicate glans op de wangen en zorgt voor een gezonde blos.

LÈVRES SCINTILLANTES 'Chêne Rouge' - 29,00 
Een warmrode lipgloss met iriserende schittering.

ROUGE ALLURE 'Pensive' ROUGE ALLURE VELVET 'La Bouleversante' - 33,50 
'Pensive' geeft de lippen een zachte rozebeige kleur. Een iets gedurfder resultaat verkrijg je met 'La Bouleversante', een krachtig rood met een matte, fluwelige textuur.

ROUGE COCO SHINE 'Téméraire' - 'Mélancolie' - 33,50 
Rouge Coco Shine krijgt er deze herfst twee nieuwe tinten bij. 'Téméraire', een rijke, diepe steenrode kleur en 'Mélancolie', een semi-transparant koperbruin.

LE VERNIS 'Châtaigne' - 'Vert Obscur' - Écorce Sanguine' - 23,50 
Drie intens glanzende nagellakkleuren, geïnspireerd op het subtiele herfstlicht vervolledigen deze schitterende herfstcollectie.

'Châtaigne': mysterieus en smaakvol chocoladebruin
'Vert Obscur': groen-zwart met een zweem van blauw, uiterst elegant
'Écorce Sanguine': dieprood met een steenrood accentZijn jullie ook zo'n fan van deze herfstcollectie?

De collectie Les Automnales is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2015
2 reacties

  1. Yep, I am fall all the way als het op make-up aankomt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit deze collectie. Zelf hou ik iets meer van de fellere kleuren, maar bij bepaalde outfits kan dit ook heel leuk staan.

    BeantwoordenVerwijderen