INSTAGRAM #JANUARI '15

maandag, februari 02, 2015

De voorbije maand was het hier iets rustiger dan gepland. Dat komt deels door een lastige verkoudheid die volgens mij al lang genoeg heeft geduurd maar ook doordat het hier de laatste weken vrij druk is geweest. Ach, nog een beetje zon en wat hogere temperaturen en we spreken er niet meer over ;-)

In januari ben ik extra verwend geweest met een fles rosé champagne (Bird Cage Edition) van Laurent Perrier mét schattige champagnestop (1) in rosé goud. Leuk wanneer mensen het perfecte cadeau voor jou weten uit te kiezen. Vlak voor de feestdagen kocht ik enkele producten van Burberry, de nieuwe Effortless Eyebrow Definer en de Sheer Eye Shadow (2). Een aanrader voor wie houdt van een natuurlijke make-up look! Wanneer de zon het even laat afweten zorgt dit vrolijke lakje van China Glaze (3) voor de nodige dosis energie. #zomerineenflesje

Nivea bracht in januari enkele nieuwe producten uit waaronder de Verstevigende & Figuurcorrigerende Q10 Shorty én een Verstevigende Q10 Body Lotion voor onder de douche (4). Nivea belooft hiermee een stevigere huid in slechts 2 weken. Onmisbaar op een koude winteravond: theelichtjes (5) in combinatie met m'n lievelingskaars 'White Jasmin & Mint' van Jo Malone. Een foto uit de oude doos: 'Mini-Me'(6).


xx

1 reacties