NEW: GIVENCHY 'DAHLIA DIVIN'

maandag, augustus 11, 2014


Over enkele dagen ligt de nieuwe geur Dahlia Divin van Givenchy in de winkel. De geur zelf is een mooie combinatie van witte bloemen, jasmijn, vetiver, sandelhout en patchoeli, aangevuld met de heerlijke geur van mirabellen. Een sensuele, warme geur dus. Ik vind de geur echt lekker! 

Het gezicht van deze goddelijke geur is niemand minder dan de Amerikaanse artieste Alicia Keys die met haar ontegensprekelijk talent en fascinerende schoonheid toch wel een goede keuze is als je het mij vraagt."Om de Dahlia-vrouw gestalte te geven koos ik voor een delicate en heerlijke aanpak: een evenwicht tussen licht regressieve, kleurrijke en sappige toetsen", vertelt de parfumeur.
"Vervolgens maakte ik het parfum zonniger zodat een geur ontstond naar het beeld van deze stralende en genereuze muze", aldus François Demachy.    Dahlia Divin kreeg een prachtige flacon die gebaseerd is op de mooiste jurken van Givenchy. De fijne goudkleurige draad die de hals versiert en het luxueus etiket dat aanvoelt als borduurwerk maken van dit flesje een echt meesterwerkje. Hier werd duidelijk over nagedacht!


Het nieuwe Dahlia Divin eau de parfum is vanaf 13 augustus 2014 verkrijgbaar in 
alle door Givenchy erkende parfumeries.

- € 64 (30 ml)
- € 92 (50 ml)
- € 113 (100 ml) 


5 reacties

 1. Prachtige flacon en zo mooi die gloed ook. Vind de campagne ook erg geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt hé, dit wordt zeker een flesje om te bewaren ;-)

   Verwijderen
 2. Mooi geschreven en prachtige packaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thx! De geur past ook helemaal bij het flesje, vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er een lekker geurtje uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen