♥ LABELLO 'LIP BUTTERS'

dinsdag, juli 15, 2014


Na de verzorgende sticks voegt lipverzorgingsmerk Labello nu ook lippenbalsems in kleine, metalen doosjes toe aan het gamma. De nieuwe Lip Butters kregen een trendy verpakking met een knipoog naar de tinnen doosjes anno 1906 waarin het allereerste lipproduct van Labello was verpakt.De Lip Butters zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Raspberry RoséVanilla & Macadamia en Original. Alle drie de Lip Butters zien er op de lippen kleurloos uit, al doet de snoepjesroze variant Raspberry Rosé je in eerste instantie misschien denken van niet. Da's natuurlijk niet zo erg, deze Lip Butters zijn in eerste instantie bedoeld om je lippen te verzorgen en dat doen ze heel goed!  

Zo bevatten ze zachte amandelolie die de lippen kalmeert en verzacht, karitéboter die de celaanmaak stimuleert en Hydra IQ, een intens hydraterend complex dat ook in Nivea-producten terug te vinden is. Labello adviseert om de Lip Butter met je vingers aan te brengen en vervolgens zachtjes in te masseren. Op die manier worden de actieve bestanddelen beter opgenomen wat zorgt voor nog mooiere lippen. 


Jullie raden het al, met deze nieuwe Labello Lip Butters heb ik er weer een favorietje bij! Ze hebben een volle textuur die heerlijk zacht aanvoelt op de lippen zonder plakkerig te zijn én ze zijn budgetvriendelijk! Klein detail: een doosje met schroefsysteem had misschien handiger geweest om het doosje beter te doen sluiten.


De nieuwe Labello Lip Butters zijn vanaf nu verkrijgbaar.
Prijs: 3,99 3 reacties

  1. Ik heb die met vanille en macademia, vind de geur echt wel lekker :-) En hij houdt mijn lippen goed gevoed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er super uit, voor geen geld. Mooie foto's trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt me overtuigd, deze ga ik morgen niet in het rek laten staan :)

    BeantwoordenVerwijderen