♥ HOLIDAY ESSENTIALS

dinsdag, juli 22, 2014


In september vertrek ik samen met mijn vriend naar Turkije. Da's vrij laat op het seizoen maar op die manier proberen we de zomer een beetje te 'rekken' en heb ik hopelijk tegen de herfst nog een mooi zomers kleurtje. In mijn gedachten ben ik al volop bezig met lijstjes te maken met allerhande dingen die ik absoluut wil meenemen. Wie weet zit er voor jullie ook wel iets leuk tussen...

Ik ga nooit de deur uit zonder een goed gevuld make-up tasje (1). Als ik op vakantie ben kies ik altijd voor een afwasbaar exemplaar. Die vind je altijd makkelijk bij Forever 21 (Small Bunny Cosmetic Bag: 4,95 €). Op vakantie mogen mijn teennagels best knallen, alleen weet ik nog niet welk kleurtje (2). China Glaze Nail Lacquer Summer Neons ('I'm With The Lifeguard', 'Sun-Kissed', 'Hang Ten Toes'): nu met korting bij Enchantra 5,85 € 3,87 €. Make-up borstels heb ik ondertussen ruim voldoende, toch is er eentje van Real Techniques (3) die ik gewoon heel graag wil uitproberen (Setting Brush: 9,95 €).

Bobbi Brown brengt binnenkort een nieuwe Skin Foundation Stick (4) uit. De nieuwe formule belooft een betere houdbaarheid en er komen een aantal nieuwe kleuren bij! 39 €. Havaianas slippers (5) mogen in geen enkele reiskoffer ontbreken. Ik had deze al in fluoroze maar de groene vind ik eigenlijk ook wel leuk! (Slim Animals Fluo: 28 €). Een glazen nagelvijl is geen aanrader op vakantie. Een leuk alternatief hiervoor zijn deze kartonnen vijlen (6) van Tweezerman (Neon nagelvijlen + case: 8,80 €).


Fijne vakantie!
xx


3 reacties

  1. Ik ben de foundation stick van Bobbi Brown nu aan het testen en ik kan je vertellen dat hij ECHT de moeite is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben heel benieuwd! Ik heb er al vele goede reacties over gelezen :)

      Verwijderen