CHANEL: LES BEIGES

maandag, april 28, 2014


Het Healthy Glow Sheer Powder van Chanel kende vorig jaar een groot succes, zo groot zelfs dat een verdere uitbreiding van het assortiment Les Beiges niet langer kon uitblijven. Samen met de Chanel laboratoria ontwikkelde de Chanel Make-up Creation Studio een aantal nieuwe iconische producten die de huid op dezelfde ongekende wijze laten stralen zoals een huid in de buitenlucht.


LES BEIGES HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR  SPF 15 / PA ++

Een trio van universele kleuren waaronder een licht iriserende kleur die de illusie creëert van een gezonde stralende teint. De formule met hydraterende galamboter, vitamine E en natuurlijke extracten van witte rozen en katoen bieden bescherming en comfort.

Verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties: N°01 en N°02 (limited edition)
€ 52,00


LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER N°10

Als aanvulling op de bestaande kleuren van het Healthy Glow Sheer Powder wordt er een nieuwe, lichtere kleur N°10 aan het gamma toegevoegd. Ideaal voor de lichtste huidstinten. 

€ 48,50 


LES BEIGES RETRACTABLE KABUKI BRUSH

Onmisbaar bij het gebruik van het Healthy Glow Sheer Powder is deze zijdezachte Retractable Kabuki Brush. Een ongekend zachte make-up borstel, geïnspireerd op Japanse rituelen.

€ 42,50 

LES BEIGES ALL-IN-ONE HEALTHY GLOW FLUID SPF 15

Het assortiment wordt verder uitgebreid met deze luchtige fluide voor de teint. Een onmiddellijk met de huid versmeltende textuur die hydrateert en de huidstructuur sublimeert. Biedt een complete bescherming tegen de schadelijke invloeden van zonlicht en vervuiling dankzij natuurlijke extracten van witte roos en katoen.

Verkrijgbaar in de tinten: N°20, N°30, N°50 (België)
€ 40,00


De nieuwe collectie Les Beiges is vanaf 2 mei 2014 verkrijgbaar bij de parfumerie.


5 reacties

 1. Het enige wat ik nu kan denken, is: op 2 mei zal ik serieus gaan shoppen, jihaaa! Alles ziet er onweerstaanbaar uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt hé! Mijn portemonnee begint al te huilen...
   Ik ben benieuwd naar je buit! :D

   Verwijderen
 2. die multi colours zien er super uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Consider my interest officially piques! Ben benieuwd wanneer de producten hier in de rekken zullen liggen.

  BeantwoordenVerwijderen