♥ CAUDALIE: AFSLANKEND PROGRAMMA

woensdag, april 16, 2014


Om je lichaam deze lente weer helemaal in topvorm te brengen ontwikkelde Caudalie een afslankend programma dat geïnspireerd is op de verzorgingen die afkomstig zijn van de Vinotherapie Spa'sHet ritueel bestaat uit 3 eenvoudige stappen die vooral zorgen voor een steviger en veerkrachtiger lichaam. Verwacht dus niet meteen dat je hiermee overtollige kilo's verliest maar zie het eerder als een aanvulling op een gezond eetpatroon.

Het programma bestaat uit een lichaamsscrubbiologische drainerende kruidenthee en een afslankend concentraat voor moeilijke zones zoals billen en buik
Crushed Cabernet Scrub:

Deze met fijngestampte druivenpitten en essentiële biologische oliën verrijkte lichaamsscrub bereidt de huid voor op de verdere afslankende verzorgingsproducten. Bevat druivenpitolie, kandijsuiker, zuivere honing en andere weldadige ingrediënten om de huid glad en soepel te maken.

Een artikel over deze geweldige lichaamsscrub konden jullie in 2012 al lezen, klik hier om de review nog eens opnieuw te lezen. Ik vind de nieuwe verpakking trouwens een hele verbetering! De vorige was leuk maar een beetje onpraktisch.
Biologische Drainerende Kruidenthee:

De tweede stap in het Afslankend Programma van Caudalie is de Biologische Drainerende Kruidenthee, het boosterproduct van het programma. De kruidenthee bevat rode wijnstok, cassis, blauwe bosbes, schors van sinaasappelboom en kaneel van biologische teelt. Deze zorgen voor een betere drainage van water en gifstoffen, wat een extra hulp is bij het afslanken. 

De thee zit in afzonderlijk verpakte builtjes wat niet alleen handig is om mee te nemen maar bovendien is het ook hygiënischer. De smaak is eerder zacht vind ik, al proef je wel duidelijk de aanwezigheid van kaneel. Iets waar je natuurlijk moet van houden. Je kan de thee laten trekken in warm water maar evengoed in koud water met een schijfje citroen of sinaasappel voor een extra frisse smaak. 


Afslankend Concentraat:

Als laatste stap in dit programma is er nog het Afslankend Concentraat dat moeilijke zones zoals dijen, heupen en billen aanpakt. Het bevat 6 essentiële oliën waaronder olie van citroengras, jeneverbes, rozemarijn, cipres en geranium die het silhouet helpt te verfijnen en het uitzicht van sinaasappelhuid vermindert.

Het concentraat komt in een slank flesje, vervaardigd uit plastiek. Doordat het concentraat een eerder olieachtige substantie heeft is zo'n verpakking met kleine opening wel handig. Had dit een glazen flesje geweest dan was het wellicht al een paar keer uit m'n handen gevallen.

Dit is zeker een product dat ik de komende zomermaanden ga blijven gebruiken, al was het maar omwille van de lekkere geur! Ideaal is om het concentraat na bad of douche aan te brengen, wanneer de huid nog lichtjes vochtig is. De olie voelt absoluut niet vettig, tenzij je natuurlijk te grote hoeveelheden gebruikt. 

Mijn sinaasappelhuid mag er dan na enkele weken smeren misschien niet helemaal mee verdwenen zijn (wellicht is daar bij mij geen enkel product tegen opgewassen), ik merk dat het mijn huid vooral een mooie glans geeft en da's toch ook mooi meegenomen.


De producten zijn verkrijgbaar in de apotheek, parafarmacie en op www.caudalie.com

- Crushed Cabernet Scrub (150 g): 25 
- Biologische Drainerende Kruidenthee (20 builtjes): 11  
- Afslankend Concentraat (75 ml): 28  4 reacties

 1. Die scrub ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De scrub ziet er zooooo leuk uit van textuur! En naar zo'n drainerende kruidenthee ben ik eigenlijk ook best wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De scrub ziet er echt heerlijk uit!
  Ik geloof alleen niet helemaal dat je er ook echt mee kunt afslanken?
  De kruiden thee ben ik wel erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen