GUERLAIN 'VOILETTE DE MADAME' - FALL COLLECTION 2013

vrijdag, augustus 09, 2013


De komende herfst kiest Guerlain opnieuw voor de Slavische schone Natalia Vodianova, deze keer gehuld achter een prachtig genopte voile die haar enorme reeënogen en sensuele lippen discreet verbergen. Ze houdt ervan spionnetje te spelen en te spelen met haar verleidelijkheid.

Maak kennis met Madame, Voilette de Madame...

Een onmisbaar items voor een verleidelijke oogopslag is de nieuwe L'Écrin 2 Couleurs, een compact doosje met daarin twee oogschaduwen. Twee kleuren, twee texturen, om zoals Madame naar hartelust te experimenteren. 

Vormt samen met de nieuwe Stylo Yeux het perfecte duo om van de oogopslag iets mysterieus te maken. Haar ander geheim is Madame Rougit, een uiterst luxueuze in nopjes gehulde compact blush met een diagonaal streepdesign van vier heldere kleuren, bespikkeld met metallic witte nopjes.

Is het geen pareltje?Dat prachtige detail van de nopjesvoile zien we niet alleen bij de Blush 4 Couleurs, ook de lipstick Rouge G is erin gehuld.

Deze in gezeefdrukte nopjesvoile gehulde lipstick is meer dan alleen een lipstick... Het is een juweel. Haar duizelingwekkende formule met robijnpoeder en hyalurondeeltjes zorgen voor de meest perfect volle lippen, al dan niet gecombineerd met de gewichtsloze lipgloss Gloss d'Enfer


Ook de nagels krijgen een bijpassende kleur met La Laque Couleur 'Madame Batifole', een intens fuchsia.De collectie Voilette de Madame is verkrijgbaar vanaf 1 september 2013 in alle door Guerlain erkende verkooppunten.

De 'limited edition' items zijn niet verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 


- Ecrin 2 Couleurs (8# kleuren): 42,50 euro
- Madame Rougit Blush 4 Couleurs (limited edition): 58,45 euro
- Le Stylo Yeux (5# kleuren): 25,50 euro
- Rouge G (3# kleuren - LE): 44,10 euro
- Gloss d'Enfer (3# kleuren - LE): 29,75 euro
- La Laque Couleur 'Madame Batifole' (limited edtion): 24,45 euro


5 reacties