DIOR: MYSTIC MAGNETICS NAILS

woensdag, augustus 28, 2013


Volgende week ligt Dior's nieuwe herfstcollectie Mystic Metallics in de winkel, een uiterst verfijnde en vrouwelijke look boordevol mysterieuze kleuren even fonkelend en magisch als een sterrenhemel. 

De gehele collectie met o.a. de drie prachtige nagellakjes konden jullie hier al zien en vandaag toon ik jullie graag het magnetische nagellakje 'Mystic Magnetics' uit deze collectie.Magnetische nagellakken zijn niet bepaald nieuw, we hebben ze al een aantal keren voorbij zien komen bij heel wat merken en eerlijk gezegd deed het me nooit veel. 

De magnetische nagellak 'Mystic Magnetics'van Dior daarentegen maakte me wel benieuwd, vooral omwille van die prachtige blauwgrijze kleur waar ook wel een tikkeltje groen in zit.


Het meest verrassende effect bekom je natuurlijk door de magneet die mee in het doosje geleverd zit. Daarmee creëer je heel makkelijk en snel een mysterieus motiefje dat er ook nog eens heel luxueus uitziet.

Aanbrengen:
Breng een eerste laagje aan op alle nagels en laat drogen. Deze ziet er al mooi dekkend uit. Vervolgens breng je een tweede laagje aan, maar werk nu nagel per nagel af. Belangrijk is om er nu zo snel mogelijk de magneet bovenop te plaatsen, liefst zo dicht mogelijk en zonder te bewegen. Tracht de nagel niet te raken met de magneet!Afhankelijk van het gewenste resultaat houd je de magneet een klein minuutje of twee boven elke nagel en werk je zo de rest van je nagels af. 


Uiteraard is het op zich ook al een heel mooie kleur om zonder magneet te gebruiken!
Knap gedaan, Dior!Dior Vernis Mystic Magnetics is vanaf 4 september 2013 verkrijgbaar.
Prijs: 28,90 euro
8 reacties