THE BODY SHOP: CAMOMILE WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER

woensdag, juli 24, 2013


Waterproof make-up is een absolute must tijdens de zomermaanden. Helaas is die niet altijd even makkelijk te verwijderen. The Body Shop brengt daar nu verandering in met de komst van de nieuwe Waterproof Eye Make-up Remover op basis van essentiële oliën van kamilleblaadjes. 

De nieuwe Camomile Make-up Removal collectie bestaat uit 4 verschillende producten waarmee je grondig - en toch zacht - alle make-up kan verwijderen. Alle vier de producten zijn bovendien geschikt voor alle huidtypes, je hoeft enkel nog te kiezen welke textuur jij het prettigst vindt.


Bij waterproof removers zie je vaak vettige formules die onaangenaam kunnen aanvoelen, zeker bij gevoelige ogen. De Waterproof Eye Make-up Remover van The Body Shop voelt duidelijk minder vettig aan en dat kan je maar weinig removers met een dual-phase formule meegeven. Ik vind hem best aangenaam, zeker omdat hij ook geurloos is.


Heel belangrijk is om het flesje vooraf goed te schudden zodat beide formules gemengd worden. Vervolgens breng je de remover aan op een wattenschijfje en laat je deze enkele seconden op gesloten oogleden zitten. Op die manier kan de waterproof make-up makkelijk oplossen zonder de kwetsbare huid rondom de ogen te beschadigen.   


Deze remover is niet alleen geschikt om waterproof mascara mee te verwijderen, ook waterproof lipstick verwijdert hij zonder al te veel moeite. Een aanrader voor in je vakantiekoffer dus!


De Camomile Make-up Removal collectie is vanaf 29 juli 2013 verkrijgbaar bij 
The Body Shop en online.- Gentle Eye Make-up Remover: 12 euro (250 ml) - 5 euro (60 ml)
- Camomile Sumptuous Cleansing Butter: 13 euro (90 ml)
- Camomile Silky Cleansing Oil: 13 euro (200 ml)
- Muslin Cloth reinigingsdoekje: 5 euro
- Waterproof Eye Make-up Remover: 12 euro (150 ml)2 reacties

  1. Ik wil hem wel eens proberen! Het klinkt alsof hij goed zijn werk doet, en de verpakking is ook lekker fris.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @kissandmakeupbeautyblog: Ik kan hem zeker aanraden! De verpakking is leuk hé :D

    BeantwoordenVerwijderen