PUPA 50's DREAM - SPRING LOOK 2013

maandag, februari 18, 2013


Snoepkleurtjes, vintage en fifties style, dat zijn de sleutelwoorden voor de nieuwe 'limited edition' voorjaarscollectie van Pupa. De collectie 50's Dream is gebaseerd op de chic & easy going levensstijl van de jaren 50 en omvat 5 make-up producten voor een retro touch die elk een elegante grafische verpakking in '50s stijl meekregen. 

Om meteen vrolijk van te worden!
De ster uit deze collectie is deze Color Touch Highlighter, een lumineus poeder met drie mooie roze nuances om je huid een schitterende glow te geven. 'Bonne mine' in een doosje! 

De textuur is heel bijzonder, bijna onvoelbaar en zo hoort het ook!


Voor een natuurlijk effect, kan je de drie kleuren makkelijk mengen door er even met een grote kwast over te gaan en aan te brengen op het volledige gezicht of de wangen. 

De lichtste kleur uit het doosje is trouwens ideaal om als oogschaduw aan te brengen, aan te brengen met een oogschaduwkwast.  


De drie kleuren hebben een mooie pigmentatie en textuur. Op de hand heb ik ze vrij zwaar aangebracht, zodat jullie een idee hebben hoe de kleuren er uitzien. Uiteraard is het resultaat met een grote kwast veel subtieler.


Heel leuk is deze Miss Pupa 'Ultra Brilliant' lipstick, verkrijgbaar in 4 glanzende kleuren voor glamoureuze en zachte lippen. Een must deze zomer! De lipsticks hebben een aangename geltextuur die voor een glanzend kristaleffect en gehydrateerde lippen zorgen. Deze kleur kreeg de naam 'Hibiscus Pink', een prachtige felroze tint die ik heel vaak ga dragen. De kleur doet mij trouwens denken aan watermeloen, mijn favoriete zomerfruit!


Geen kleverige boel, wel perfect gehydrateerde lippen mét een vleugje kleur. Perfect!
De 50s Dream collectie is vanaf eind februari 2013 verkrijgbaar in alle PUPA verkooppunten.


- COLOR TOUCH HIGHLIGHTER 'Bonne Mine': 24,30 euro
- LUMINYS SILK BAKED EYESHADOW 'Dusty Beige', 'Apricot', 'Candy Pink', 'Intense Green': 15,50 euro
- ULTRA SHINE EYELINER 'Brown Violet', 'Intense Green': 15,50 euro
- MISS PUPA LIPSTICK 'Apricot', 'Peach Rose', 'Candy Pink', 'Hybiscus Pink': 16,30 euro
- LASTING COLOUR NAIL POLISH 'Rose White', 'Apricot', Spicy Orange', 'Candy Pink': 6,30 euro 
7 reacties

  1. Schitterende lippenstift!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een hele leuke collectie, echt iets voor de lente! De lipstick lijkt me wel heel fijn op de lippen, trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten ! De lipstick is zo'n vrolijke kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen