L'Oréal Paris - News 2011

maandag, december 20, 2010

Vrijdag werden in Brussel de allernieuwste producten van L'Oréal aan de pers voorgesteld. In een bijzonder aangenaam kader konden we kennismaken met heel wat nieuwigheden op gebied van make-up, verzorging en haarkleuring.

Ook benieuwd naar wat we in de loop van volgend jaar in de winkelrekken mogen verwachten?
Kijk dan vlug even mee...

Blikvanger van de dag was ongetwijfeld de Sublime Mousse, een nieuwe permanente haarkleuring voor thuisgebruik met een heerlijke fruitgeur. Zo wordt haarkleuren voortaan een plezier!

Sublime Mousse is heel makkelijk in gebruik, je brengt de mousse aan op droog haar, zoals een shampoo en laat die 30 minuutjes intrekken.


Op de persdag werd Sublime Mousse aangebracht op het model en ik moet zeggen dat ik bijzonder onder de indruk was van de natuurlijke kleur en glans!
Hou dit product dus zeker in de gaten!

Sublime Mousse is verkrijgbaar in 12 natuurlijke tinten.
Prijs: 10,70 euro 
Color Riche, dé populaire verzorgende lippenstift van L'Oréal krijgt er een reeks nieuwe tinten bij. Na de natuurlijke kleurtjes is het nu de beurt aan de felle, intense kleuren om de lippen te doen stralen! 

Color Riche lippenstift
Prijs: 12,99 euro
Met Pinceau Infaillible 24h belooft L'Oréal een langdurige en onberispelijke huid, 24 uur lang! Dankzij het ingebouwde penseel dat altijd soepel blijft wordt fond de teint aanbrengen kinderspel!
Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Pinceau Infaillible 24h
Prijs: 16,49 euro


Ook voor de ogen mogen we enkele leuke nieuwigheden verwachten. Color Infaillible is een sterk gepigmenteerde oogschaduw maar dan in een totaal nieuwe textuur die 24 uur lang houdt. De textuur ziet er een beetje uit als een geperste oogschaduwpoeder maar voelt eigenlijk aan als een crème, heel fijn!

Color Infaillible is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.
Prijs: 9,99 euro 

Tot slot kregen we nog de nieuwste mascara, Lash Architect 4D te zien. Een mascara met een speciale formule dat ervoor zorgt dat de wimpers nog meer volume, lengte en krul krijgen. Het uiterst precieze borsteltje tenslotte zorgt ervoor dat elk wimperhaartje, hoe klein ook, bereikt wordt.


Lash Architect 4D 
Prijs: 15,99 euro
  

Ik ben heel erg benieuwd naar de Lash Architect 4D mascara!
En jullie?2 reacties

  1. Die Color Infaillible zijn echt mooi hé! Zeker die paarse kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @MissBeautyEtc: Ja, die is heel mooi!

    Ze zijn ook ongelooflijk gepigmenteerd wat ik wel goed vind ;-)

    BeantwoordenVerwijderen