Pure Press Days @ Brussel

vrijdag, november 19, 2010

Na de persdagen in Antwerpen van enkele weken geleden was het deze week de beurt aan Brussel. Ik trok samen met Vanessa naar de hippe Dansaertwijk waar de persdagen van Pure Press plaatsvonden om er de laatste nieuwtjes te aanschouwen.

Pure Press is een pr-bureau dat nog maar net is opgestart door de twee charmante heren van I Love Belgium, en nu al hebben ze enkele merken onder hun hoede om U tegen te zeggen!

Allereerst is er Senteurs d'Ailleurs, deze luxeparfumerie is al jaren een gevestigde waarde op de Brusselse Louizalaan. Bij Senteurs d'Ailleurs hechten ze niet alleen veel belang aan kwaliteit en een goed advies, hier vind men ook de meest prestigieuze en exclusieve merken zoals: Acqua di Parma, Creed, Diptyque, Tom Ford, Aesop, Kiehl's, La Mer, en nog veel meer moois!  
Enkele verzorgingsproducten van Aesop, let op de leuke verpakking!
Enkele parfums en badproducten van Diptyque en The Different Company
Eau de Parfum Le Maroc pour elle by Tauer Parfums
Uiteraard was er naast de exclusieve parfum- en beautymerken ook nog heel wat anders te zien. Zo konden we kennismaken met de juwelen van de Belgische juwelenontwerpster Isabelle Lenfant. 
Verder zagen we nog enkele mooie stuks zoals de lingerie van het Belgische La Fille d'O en prachtig breigoed van Chauncey (eveneens van Belgische bodem), helaas heb ik daar geen foto's van.

Ik vond het heel aangename avond en heb zo opnieuw wat nieuwe merken leren kennen. Bij deze wil ik nog eens de heren van Pure Press bedanken voor de uitnodiging!0 reacties