MAC @ The Beach!

dinsdag, juli 06, 2010

Knokke maakte zich afgelopen donderdag klaar voor de feestelijke opening van de nieuwe MAC winkel! Na Antwerpen, Brussel en Gent was het deze keer de beurt aan de hippe badplaats Knokke. Met deze nieuwe vestiging is het meteen ook de vijfde MAC-store in België en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Uiteraard werd deze opening feestelijk gevierd met de nodige hapjes en drankjes én massa's schoon volk! Lovely Tiany met dochtertje! De prachtige collectie 'To The Beach'! De voltallige crew! Ook in Knokke kan je, net als in de overige MAC-stores trouwens terecht voor een gespecialiseerd make-upadvies! Leuk extraatje: de winkel in Knokke is ook geopend op zondag van 12u. tot 18u.! MAC Knokke Kustlaan 41 8300 Knokke-Heist Foto's: Filip De Smet

6 reacties

 1. Oo leuk! Ik heb géén idee waar een MAC store in NL bij mij in de buurt zit, zou het wel een keer opzoeken..

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er echt als mooie winkel uit!! jammer dat ik daar niet woon..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben er zondag geweest en het is echt een mooie winkel, lekker groot! Hier kunnen al wat meer mensen binnen dan in Antwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben er zondag geweest en het is echt een mooie winkel, lekker groot! Hier kunnen al wat meer mensen binnen dan in Antwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet eerlijk dat er al 5 winkels in Belgie zijn en maar 1 in Nederland :P In de Counters is toch minder te verkrijgen helaas... Maar eens een bezoekje aan Belgie brengen binnenkort ;)

  BeantwoordenVerwijderen